Speltips inför Manchester United – Colchester 18/12: Cupspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 december 2019

Manchester United måste gälla som stora favoriter inför onsdagens möte med Colchester United i den engelska ligacupen.

Annons:

Efter att ha spelat en handfull viktiga matcher på slutet är det nu dags för Manchester United att dra ner lite på tempot när man på onsdagen spelar hemma mot Colchester United. Det här är ett möte som man såklart vill vinna, men det är inte på samma blodiga allvar som övriga skarpa möten.

Ole Gunnar Solskjaer gick nyligen in i en period av matcher där han enligt spekulationer i media skulle förlora jobbet om resultaten inte gick hans väg. Men efter vinst mot såväl Tottenham som Manchester City har norrmannen vunnit lite tid.

Men mot bakgrund av historiken under hösten vore det såklart förödande att klappa igenom mot ett väsentligt sämre lag. Det är inte samma viktiga, skarpa läge som i övriga turneringar, men det är pinsamt att inte göra jobbet mot ett Colchester United som inte håller måttet.

Samtidigt är det som alltid stort för Colchester United att få spela den här typen av matcher. På Drömmarnas Teater finns det många spelare som har rest sig och gjort minnesvärda insatser på en stor scen som de troligen aldrig kommer tillbaka till.

Annons:

Rotation väntar

Manchester United lär ta den här chansen att rotera ganska ordentligt i laget, men vill samtidigt gå vidare för att hålla chansen om en titel vid liv. Ole Gunnar Solskjaer inser såklart värdet i att faktiskt få någonting i historieböckerna efter den här tunga säsongen också.

Med det sagt ska sägas att en rad spelare finns på skadelistan. Det rör sig om Paul Pogba, Eric Bailly och Timothy Fosu-Mensah. Därtill är det högst oklart om Diogo Dalot och Marcos Rojo kommer kunna spela här. Annars vore det ett minst sagt bra läge för båda att få chansen – äntligen.

Colchester United har ett lag som vi ärligt talat inte har lika bra koll på och enligt den officiella rapporten på förhand är det två spelare, Paris Cowan-Hall och Courtney Senior, som riskerar att spela. I övrigt lär man kunna formera sitt starkaste lag och lär så göra. Det här är såklart en match som spelarna gärna spelar i ett försök att visa upp sig.

På tal om att visa upp sig är det vi verkligen tror att en viss Mason Greenwood kommer att göra Att anfallaren blir målskytt spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Mason Greenwood målskytt
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 18/12
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: