Speltips inför Manchester United – Crystal Palace 24/11: Stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2018

Stundtals kan det ta emot att lämna förtroendet i händerna på Manchester United som storfavoriter, men inför lördagens fajt mot ett iskallt Crystal Palace ska det väl mycket till för ”De röda djävlarna” att tappa på Old Trafford?

Annons:

Premier League är tillbaka efter ett kortare uppehåll – ett uppehåll som, av allt att döma, borde ha kommat vältajmat för såväl Manchester United och Crystal Palace. Två lag som inte förmått att leverera på varken önskad eller väntad nivå.

När Manchester United förlorade bortaderbyt mot serieledande Manchester City före det här uppehållet, innebar det att deras position utanför toppskiktet cementerades allt starkare – nu placerade som åtta och en bra bit bakom konkurrenterna i Champions League-området.

Vid ett par tillfällen har United emellertid visat vilken nivå de kan komma upp i, som när Juventus innan förlusten senast värjdes undan med 1-0 – på bortaplan. Men dessa höjder har det varit alldeles för få av och seriestarten kan inte annat än att summeras som ett praktfiasko för José Mourinho och hans mannar.

Och på tal om praktfiaskon – Crystal Palace. Det är klart att kravbildens storlek är enormt mycket mindre än vad den är på kvällens motståndare, men åtta pinnar på 12 matcher är allt annat än acceptabelt och faktum är att enbart målskillnaden håller dem ovanför bottentrion.

Att man trots det snåla snittet lyckats hålla huvudet ovanför vattenytan kan enkelt förklaras i att skillnaderna mellan toppen och botten i Premier League blir allt tydligare. Sju av 20 lag har skrapat ihop färre än en poäng per match i snitt.

Urusel form i Palace

Spelschemat för Crystal Palace har varit tufft under den senaste tiden, det ska nämnas, men ursäktar ändå inte ett katastrofalt facit som 0-1-7 sedan oktober månad. Noll vinster, ett kryss och sex (!) förluster. Att då komma till Old Trafford och ställas mot ett revanschlystet Manchester United med kniven mot strupen kan betyda bekymmer. Stora sådana.

Matcher av den här karaktären, mot sämre motstånd och på hemmaplan brukar United trots allt vinna. Snarare när nivån höjs och på resande fot som de tappar. Och lite mer stabilt ser det ut. En som den svenske mittbacksklippan, Victor Lindelöf, har visat klassen och så även under landslagsuppehållet.

Spelare som Anthony Martial, Romelu Lukaku, Marcus Rashford och Paul Pogba står som osäkra för Manchester United, medan Luke Shaw är avstängd, och det kan förstås ställa till det. Men ja, är inte truppsituationen ännu förre för Crystal Palace? Christian Benteke, Connor Wickham och Scott Dan är out. Även James Yomkins, Aaron Wan-Bissaka, Wilfried Zaha samt Mamadou Sakho är tveksamma kort.

Hemmaplan, klass och form talar till Uniteds fördel. Det räcker för att vi ska kunna lämna förtroendet i deras händer till rådande siffror.

Manchester United -1,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – tas till över dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr !

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 24/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.