Speltips inför Manchester United – CSKA Moskva 5/12: Starkt spel identifierat

Spelbloggare Publicerat: 5 december 2017

Det står i praktiken klart att Manchester United kommer nå både slutspelet i Champions League och bli etta i gruppspelet. Nu ska säcken bara knytas ihop – och det mot ett desperat CSKA Moskva.

Trots 0-1-förlusten borta mot Basel står det, det tål att upprepas: i praktiken, klart att Manchester United kommer nå såväl slutspelet som att bli etta. Detta efter att ha vunnit de fyra matcherna dessförinnan, vilket varit ett styrkebesked. ”De röda djävlarna” är på nytt ute i Europa för att utmana om titeln…

Det är med glädjebesked som Manchester United kommer hit. De vann det urtuffa bortamötet mot Arsenal senast, med 3-1, och plockade innan dess ner Watford med 4-2 – även det på resande fot. God form. Det mest uppseendeväckande: den offensiva potensen. Fantastisk effektivitet.

CSKA slåss jämsides med Basel om den åtråvärda andraplatsen och de står båda på nio inspelade pinnar inför de här, avslutande matcherna. Problemet för ryssarnas del är att schweizarna drar fördel i inbördes statistiken och det innebär att det måste bli minst en pinne här – och sedermera hoppas att Benfica kan ställa till det för Basel.

Rent facit på hemmaplan

Ett skrällspel skulle kunna motiveras med att CSKA Moskva faktiskt har mer att spela för, men på bortaplan, med ett  förmodat närmast helt ordinarie Manchester United – vad ska ryssarna ha att sätta emot? Försvinnande lite, är tanken.

Manchester United har visat upp deras bästa sida den senaste tiden, inte minst offensivt, och efter den där förlusten mot Basel har tre raka Premier League-matcher vunnits – mot Brighton, Watford och Arsenal. De två senare nämnda på bortaplan.

Då är det också hemma på Old Trafford som United visats klart starkast. Spelårets alla tio matcher på arenan har de vunnit, varav åtta av dessa kommit med större siffror än uddamålet.

När länderna möttes i Ryssland vann United med klara 4-1. Psykiskt stärkande, liksom det visar på den klasskillnad som råder.

Att ta in i det hela är att CSKA är drabbade av flera tuffa avbräck, vilket försvagar deras aktier ytterligare inför matchen. Bibras Natkho och svenske Pontus Wernbloom är avstängda och trion bestående av Aleksei Berezutski, Georgi Milanov och Georgy Schennikov står som skadade.

Slutsatsen? En bekväm seger för hemmalaget…

Manchester United -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 1,75x hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Boostat Odds: 5,0 istället för 1,4 på United

Nya kunder hos Betfair får just nu hela 5,0 istället för 1,4 gånger pengarna på Manchester United. Klicka här för att komma till kampanjen.

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/12
TV:  tvsex logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: