Speltips inför Manchester United – Juventus 23/10: Kvällens högoddsare

Spelbloggare Publicerat: 23 oktober 2018

Varför inte passa på att skruva upp nivån ett par hack? Så tänker vi inför Champions League-bataljen Manchester United och Juventus emellan, där ett visst tecken ser utsökt ut på förhand.

Annons:

Grupp H tittas närmare på när världens största turnering är tillbaka i strålkastarljuset, Champions League. Ettan Juventus, med Cristiano Ronaldo i spetsen, tar picket och packet till Manchester för att ställas mot ett United som det, som alltid numera, är stökigt runtom.

Det snackas om att tränaren José Mourinho är försvinnande nära att skickas ut från klubben och att han mer eller mindre rycker i de sista halmstråna just nu. Tillbaka från uppehållet stod de faktiskt för en toppinsats mot Chelsea på Stamford Bridge, där de var sekunder från att vinna matchen. Istället? 2-2.

Problemen är dock intakta; i serien innehas en anonym mittenposition och titelstriden blir alltmer av en avlägsen dröm. Här i Champions League har det hittills blivit en vinst, mot Young Boys, och ett kryss när Valencia kom på besök till Old Trafford. Där fanns mycket mer att önska.

Så, Juventus då? Precis som väntat toppas Serie A och med absolut största sannolikhet kommer den åttonde raka scudetton spelas hem. Nu är frågeställningen snarare om de har kapaciteten att utmana på den största fotbollsscenen, här i Champions League? Klubben hämtade in världens kanske bästa spelare i form av Cristiano Ronaldo inför året och det hoppas man ska ge utslag på radarn.

”Den gamla damen” kom in till uppehållet som nyss varit med tio vunna efter varandra, för att precis efter det bara spela 1-1 i hemmamötet med Genoa. Kan mycket väl ha varit så att blickarna varit riktade hit, en betydligt större och viktigare uppgift.

Uppgifter har kommit om att Emre Can kommer missa matchen. Ett avbräck för Juventus, såklart. Bredden finns dock och det ska väl inte betyda alltför mycket?

Krysset – önskvärt för båda parter

Höja nivån var det, ja. Men hur?

Att Juventus är klart mer konkurrenskraftiga än Manchester United är rena fakta. Deras material är klart bättre, de har vunnit båda de inledande CL-matcherna och känner medvind över det hela.

Manchester United kommer emellertid från en stark insats mot Chelsea och kan stärkas av den. Här är man sannolikt helt tillfredsställda med ett kryss på förhand, eftersom det oavsett resultat i mötet mellan Young Boys och Valencia skulle innebära att andraplatsen fortsatt är intakt.

Och såklart borde det vara likadant hos Juventus, som dessutom är extremt välorganiserade och försvarsstarka – att krysset vore ett utfall att köpa. Då är de fortsatt längst fram i ledet, i kampen om förstaplatsen. För United handlar det i första hand om att bara nå slutspelet.

Slutsatsen? Krysset till 3,35 x polletterna hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, tisdag 23/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.