Speltips inför Manchester United – Liverpool 10/3: Felvärdering av spelbolagen

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2018

Liverpool är i bättre, rentav fantastisk, form. Trots detta har vi svårt att värdera dem som favoriter mot Manchester United, på Old Trafford. Har spelbolagen hamnat lite snett här?

ODDSBOOST: Få 12,00 på Manchester United eller 13,00 på Liverpool! Klicka här för att läsa mer. 

Ett av Englands mest bitska rivaler är det som drabbar samman, Manchester United och Liverpool. Matchen har avspark redan 13:30 och den sänds på Viasat Premium samt Viasat Ultra HD.

Förutom den rådande rivaliteten och all ära i potten, är det också en match av tung vikt i Premier Leagues toppskikt. Manchester United hittas på andraplatsen och Liverpool på tredjeplatsen – med blott två poäng som skiljer dem åt.

Det mesta talar förvisso för att båda parter kommer stanna kvar i topp fyra-skiktet och även slussas ut i nästa års Champions League, men vid ett par veckors sämre resultat kan situationen vara klart mer pressad. Gäller att hålla i, fortsätta spela in treorna och stärka sina aktier i toppen.

Titeln, den är däremot körd sedan månader tillbaka. Manchester City har varit som från en helt annan värld under spelåret. En helt egen klass.

Ett ställe där båda klubbar fortsatt har titelchans är i Champions League. Liverpool är vidare till nästa slutspelsrunda efter totalt 5-0 över två möten mot Porto medan Manchester United har 0-0 att spela på inför returen mot Sevilla, också på Old Trafford, i veckan.

Förutom den skadekvartett som varit borta under flera veckor nu, däribland Phil Jones, har United Zlatan Ibrahimovic samt Anthony Martial som osäkra kort. Det är dock spelare som ändå inte hade fått plats i en eventuell startelva. Liverpool har fyra spelare i Georginio Wijnaldum, Andrew Robertson, Jordan Henderson och Nathaniel Clyne osäkra.

Position för United

Hade matchen spelats på neutral plan, då hade undertecknad hållit Liverpool som favoriter. De levererar såväl bättre fotboll som resultat än Manchester United just nu. Addera på det att ”De röda djävlarna” har en viktig retur mot Sevilla i nästa veckas Champions League.

Men när matchen spelas på Old Trafford, då är det förstås annorlunda. Hemmaplansfördelen är av enorm betydelse, inte minst i toppmöten likt detta, och United har trots allt faktiskt spelat in två fler pinnar än sina motståndare över det hela.

Och det tål att understrykas att United bara förlorat en enda hemmamatch under säsongen, vilket var med uddamålet mot urstarka Manchester City. Detta kan jämföras med att Liverpool har tre PL-förluster av 14 möjliga på resande fot.

En tuff och jämn match väntar, men Manchester United ska absolut anses vara favoriter. När spelbolagen tänker annorlunda – menar att det är helt fifty-fifty – tar vi position för värdskapet.

Manchester United +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – spelas till 1,97x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500 och spela för 1 500 kr!

Speltips:

Speltips: Manchester United +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% extra upp till 1 000 kr!)
Spelstopp: 13:30, lördag 10/3
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: