Speltips inför Manchester United – PSG 12/2: Dagens bästa speltips!

Spelbloggare Publicerat: 22 maj 2019

På kort tid har förutsättningarna inför Champions League-åttondelsfinalen mellan Manchester United och Paris Saint-Germain förändrats helt  – och inför det inledande mötet, på Old Trafford, tar Spelbloggare ställning och speltipset tas del av här.

Annons:

Väntan är över! Champions League är tillbaka och nu med slutspelet. Insatserna höjs. Betydelsen likaså. Kvällens match från Old Trafford startar, i vanlig ordning, 21:00 och ses bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

När lotterna föll var det ett PSG som presenterades som storfavoriter att avancera vidare till kvartsfinalen och på oddsfronten ses de fortfarande med fördel, om än inte i närheten av lika stor. Kanske finns det till och med värde att hämta på ”De röda djävlarna” även till dessa odds?

Under José Mourinho var Manchester United en klubb i kris, fritt fall. Nu, under Ole Gunnar Solskjaer, är de formstarkast i hela Premier League och har sedan tränarbytet spelat 11 matcher, varav tio vunnits och en slutat oavgjord.

Den som växt allra mest under det nya ledarskapet har tveklöst varit fransosen och världsmästaren Paul Pogba. Med solklart förtroende och en ny, mer fri roll har han blommat ut totalt. Senast, i 3-0-vinsten borta över Fulham, stod han för dubbla fullträffar.

En annan som imponerat stort har varit den svenska mittbacksklippan Victor Lindelöf. Han har haft vissa bekymmer med den fysiska statusen i veckan, men väntas bli spel- och startklar. Borta är däremot Antonio Valencia samt Matteo Darmian.

Manchester United får förtroendet

Den andra, också av extremt stor betydelse, anledningen till varför det ses så pass öppet är att PSG har såväl Edison Cavani som Neymar skadade och sålunda indisponibla. Två tredjedelar av deras världsklassanfall försvinner därmed och då kan varningssignalerna höjas.

Utöver det är också Thomas Meunier, Adrien Rabiot samt Lass Diarra borta för fransoserna.

Här ser vi Manchester United, i det här mötet specifikt och dubbelmötet som helhet, som underskattade. De har alltså vunnit tio av 11 matcher under Ole Gunnar Solskjaer, flera mot toppmotstånd, och spelar en lika stabil som effektiv fotboll. Addera hemmaplansfördelen på detta.

PSG är helt dominanta i Frankrike, precis som alltid, men har stått för ett par mindre starka prestationer – i deras mått mätt – på sistone och det underlättar förstås inte när de kanske två främst lysande stjärnorna behöver stå åt sidan.

Till rådande odds är det väl inte så mycket att snacka om?

Av Betfair Sportsbook får vi 2,40 gånger pengarna för den raka ettan och det köper vi utan minsta tvekan.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak etta
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 21:00, tisdag 12/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.