Speltips inför Manchester United – Swansea 31/3: Överdrivet bra betalt

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2018

Lördag betyder omstart i Premier League och TV-sända matchen klassiska avsparkstiden 16:00 spelas på Old Trafford, varifrån Manchester United och Swansea City ska mäta krafterna med varandra. Vårt speltips, från målmarknaden, är klart överbetalt.

Med Champions League-slutspelet ute ur bilden, efter debaclet mot Sevilla, är det enbart slutspurten i Premier League, där just en CL-plats ska säkras, i fokus under spelårets slutfas.

Ofta kritiseras Manchester United för deras insatser och José Mourinho får ta smällar från både det ena och det andra hållet, men faktum är att andraplatsen innehas och att allt tyder på att de förmår att stanna kvar uppe i topp fyra-skiktet. Hur befogad är då all kritik?

Det är väl spelet som helhet, vilket inte alltid snurrar på friktionsfritt, och att man inte ens varit en del av titelstriden. Å andra sidan – hur starkt står inte Manchester City? De är på en helt annan klass än resterande konkurrenter, däribland just United.

Swansea slåss med näbbar och klor för att säkra deras kontrakt i den engelska förstadivisionen. Strax före uppehållet hittade de viss stil i det hela, löste ett par fina resultat, för att precis innan det falla med 0-3 mot Tottenham Hotspur och därmed trilla ur FA-cupslutspelet. Knappast en match av prioritet som situationen ser ut.

Och med bestämt är situationen som sådan att ”Svanarna” hittas fyra platser, men bara tre pinnar, ovanför bottentrion. Förlust här och pressen tilltar ytterligare, också beroende på resultat i andra matcher.

Mål – åt båda håll

Gästerna är klasserna sämre än Manchester United. Det ska inte sopas under mattan med. Inte heller de skadeproblemen som råder: med offensiva kort i framförallt Jordan Ayew samt Wilfried Bony indisponibla. Trubbar absolut av udden.

Men vi anser att spelbolagen dragit något stora slutsatser av det här och att målspelen på Swansea – och kanske matchen i dess helhet – blivit marknadens uppenbara värdeobjekt.

Defensiven är Manchester Uniteds starkare del, men helt sårbara har de inte sett ut de senaste matcherna och innan 2-0-vinsten över Huddersfield före uppehållet hade fyra raka matcher med mål åt båda håll radats upp. En del andra typer av uppgifter, men värt att nämna är det ändock.

Skadesituationen för Manchester United är också värd att höja upp som en betydande faktor: Phil Jones och Daley Blind saknas. Osäkra är Ander Herrera, Ashley Young, Scott McTominay samt Sergio Romero.

Swansea kan komma att behöva bli desperata här, beroende på resultatet framåt i matchen, och kan mycket väl hitta rätt vid åtminstone ett tillfälle.

Att vi får se mål åt båda håll får vi hela 2,60 i betalt av Bwin. Det är absolut värt att testa.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 31/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: