Speltips inför Manchester United – West Bromwich 15/4: En ”walk in the park”…

Spelbloggare Publicerat: 15 april 2018

Toppen möter botten i veckans avslutande Premier League-match. Tabelltvåan står för värdskapet mot den hopplösa jumbon West Bromwich, där skillnaderna ska vara betydande. Enkelt val av speltips? Ja!

Det är inte mycket kvar nu…

Och för West Bromwich Albion är det redan ett faktum att det blir spel i Championship nästa år. Laget har svikit på alla fronter, inte skrapat ihop fler än 21 pinnar på 33 matcher, och är förstås med det toksist. Det finns inte på världskartan att det här ska kunna vändas på, i synnerhet när det avslutande spelschemat är så pass tufft.

Med andra ord är det bara att ladda upp batterierna för WBA; försöka avsluta med stil och få lite positiv känsla till vad som komma skall i den engelska andradivisionen.

Manchester United kan ta ett storkliv mot att säkra seriens andraplats, bakom suveräna Manchester City, vid händelse av en – väntad – vinst denna afton. Eftersom klubben skickades ut ur Champions League med huvudet före är det, tillsammans med FA-cupen, där man är i semifinal, det enda på tapeten.

”Sätter ner foten omgående”

När West Bromwich spelade oavgjort, 1-1, hemma mot ett halvdant Swansea City senast var det ett stort fall framåt. Det är väl talande för hur det står till i klubben?

Innan dess hade WBA förlorat nio matcher på raken och sistaplatsen i tabellen är helt cementerad. Kontraktet är kört och inte ett skvatt talar för att saker skulle kunna vändas på. Vi återupprepar: 21 pinnar på 33 matcher…

Dissekerar vi statiken närmare kan vi se att WBA inte vunnit en enda bortamatch i seriespelet – sedan premiären.

Ett av problemen för WBA har varit den prekära skadesituationen som förföljt dem. Inför den här matchen är Nacer Chadli, Jonny Evans, Sam Field, Daniel Sturridge samt Gareth Barry tveksamma. James Morrison räknar vi bort.

Manchester United står stärkta av att ha vänt 0-2 till en 3-2-vinst borta mot lokalrivalen tillika serieledande Manchester City. En fantastisk insats som betydde den tredje raka fullpottaren.

Här väntar vi oss att United sätter ner foten omgående och vinner bekvämt.

1/1 (HT/FT), Manchester United att leda i halvtid och vinna efter fulltid, plockas till 1,73 x insatsen hos Ladbrokes. Ett klart spelvärt odds.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel!)
Spelstopp: 17:00, söndag 15/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: