Speltips inför Marseille – Bordeux 5/5: Kortspel från uppskjutna matchen

Spelbloggare Publicerat: 5 februari 2019

Den framskjutna Ligue 1-matchen mellan Olympique Marseille och Bordeaux, som båda har problem med formen, och inför matchen sitter ett specifikt spel från kortmarknaden utmärkt på sin plats.

Annons:

Formdippar och Europaplatser som håller på att bli närmast avlägsna. Pressen är stor på såväl Marseille som Bordeaux, vilka båda har en betydligt större kravbild kontra än vad som levereras.

Extra påtagligt och tydligt är det för Marseille, som likt en blixt från klar himmel tappat exakt all framfart och enbart vid ett tillfälle sedan slutet av november månad förra året har segerns sötma få smakats på. Gruppspelet i Europa League, där det blev ett storfiasko med en pinne på sex matcher, de inhemska cuperna och seriespelet inräknat har 11 matcher avverkats sedan dess.

Nu måste skutan vändas på illa kvickt – om de ska få en ny chans ute på den europeiska scenen även kommande år.

Gästande Bordeauxs formsvacka må inte vara alls lika djup som Marseilles, men de är ändå under desamma i tabellen och ser av allt att döma ut att hamna i mittenskiktets hopplösa skikt av tabellen.

För mindre än en vecka sedan åktes en stenhård käftsmäll på. Årets enda titelchans – och den var stor – via Coupe de La Ligue sumpades efter att man ha förlorat semifinalen mot Strasbourg med 2-3. Hinner de ladda upp batterierna på så kort tid?

Tre spelare, i Aurelien Tchouameni, Zaydou Youssouf och Nicolas de Preville, står som osäkra för Bordeaux inför matchen. Värre är det för Marseille med Dimitri Payet skadad, Hiroki Sakai på landslagsuppdrag, Kevin Strootman samt Florian  Thauvin avstängda. Addera på det osäkerhet runt Adil Ramis status.

Minst fyra kort?

Två uppretade och desperata lag, som båda vet om att de har mer i arsenalen och således även att bevisa. Som upplagt för en spännande fajt. Vi kan enkelt se det snudd på spåra ur i matchen.

Hårt, tufft och med en hel del dueller – det borde åtminstone vara att räkna med…

Matchens huvuddomare heter Jerome Bisard och hans statistik, med antalet kort, över det stora hela sticker inte ut – men anmärk väl att han kastat upp minst fyra till antalet i sex raka matcher. Observera att ett rött räknas som två i statistiken hos de flesta bookies och det är också vad vi räknar utifrån.

Över 3,5 kort synas till 1,74 x insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få en unik bonus: 2 000 kr + 200 kr gratisspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, tisdag 5/5
TV: 
Stream:  viaplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.