Speltips inför Marseille – Lazio 25/10: Något skeva odds

Spelbloggare Publicerat: 25 oktober 2018

En nervkittlande och spännande historia är att vänta när Olympique Marseille och SS Lazio ska slåss om tre pinnar och där pressen inte minst är på kvällens värdskap på Orange Vélodrome.

Annons:

Vi vänder blad, från Champions League till Europa League och tittar här djupare på grupp H och ett möte mellan en fransk och italiensk storklubb. Sådana som helt enkelt bara ska nå slutspelet.

Pressen är allra störst på Marseille, som blott spelat in en pinne på de två inledande matcherna. Detta efter en hemmaförlust mot tyska Eintracht Frankfurt samt ett 2-2-kryss när cypriotiska Apollon besöktes. Missberäkningar av den större modellen – och pressen är stor att spela hem hela potten.

Fransoserna har inför matchen två osäkra kort i Rolando samt Clinton N’Jie. Deras status kommer tittas närmare på till avspark.

Lazio fixade, med vissa bekymmer, en trea mot Apollon men mot Frankfurt, på bortaplan, hade de inte en chans. Insatsen var under all möjlig kritik och förlustsiffrorna skrevs 1-4. Detta till trots innehas andraplatsen när såväl kvällens motståndare samt cyprioterna står på varsin pinne.

Överdrivet favoritskap

2,10-3,75-3,60. Är det verkligen rättvisande odds sett till de förutsättningar som råder inför matchen? Inte alls, menar vi. Värdet är tveklöst på olika typer av skrällspel och det är ditåt vi blickar.

På pappret är det två hyfsat jämnstarka lag och matchen är således att se som öppen. Hemmaplansfördelen spelar förstås en central roll, men knappast så pass att skillnaderna ska ses som såhär stora.

Dessutom har Marseille haft stora problem här i årets Europaspel, stått för två plattmatcher. Insatser som det funnits så mycket mer att önska av.

Lazio kommer från två stabila insatser och positiva resultat – 1-0-vinst över Fiorentina och 2-0-dito över Parma – och ska ses med stor chans att åtminstone undvika förlora denna afton.

Litet minus är det såklart att Dusan Basta samt Joaquín Correa, avstängda, samt skadade Riza Durmisi missar matchen, men det främst för bredden. Ingen av spelarna har varit startpjäser i årets Serie A.

+0,5 mål (asian handicap) på Lazio – spelet sitter vid kryss och bortavinst – spelas med glädje till 1,83 gånger pengarna hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% upp till 400 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, torsdag 25/10
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.