Speltips inför Mexiko – Jamaica 14/7: Ska råda klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 12 juli 2017

Dags att ställa klockan! Redan vid 04:30, fredag, är det avspark mellan Mexiko och Jamaica i CONCACAF Gold Cup – och Spelbloggare.se har hittat ett suveränt speltips inför matchen.

Grupp C:s premiärvinnare är det som ska fajtas om de tre poängen och en klar plats i kvartsfinalen. Upplagt för fotbollsfest?

Den – nåja – enkla matchen är redan avverkad för Jamaica och nu skruvas svårighetsgraden upp flera snäpp, när man ställs mot turneringens favoriter.

Premiären slutade i en 2-0-vinst över blåbärsnationen Curacao för Jamaica och efter det har man stora möjligheter att nå slutspelet. Målen kom i den andra halvleken och segern var långtifrån skriven i sten, då man ställdes inför vissa problem.

Helt planenligt vann Mexiko, som lämnat flera av deras stjärnor hemma, deras premiär mot El Salvador med tre mål mot ett. Även om prestationen inte var fullt perfekt, var det inte mycket till snack om saken. Uppenbar klasskillnad och Mexiko har verkligen spänt musklerna inför fortsättningen av turneringen.

Målar – i båda halvlekar?

För Jamaica väntar den stora nyckelmatchen i den avslutande gruppspelsmatchen, mot El Salvador, och här mot Mexiko skulle det krävas någonting alldeles extra för att plocka poäng – något vi inte tror att de har kapaciteten till.

Det må inte vara ett toppat Mexiko som medverkar i Gold Cup, men det är ändock turneringens i särklass bästa lag – med en handfull spelare från den inhemska serien, som faktiskt håller bra standard.

Mot El Salvador blev det inte bara tre pinnar, utan också tre mål, varav två i den första och ett i den andra halvleken. Positiva besked och mot ett markant sämre Jamaica borde målen vara nära till hands på nytt.

Jamaicas prestation mot Curacao var nämligen långtifrån perfekt och en hel del släpptes till bakåt. Om man uppträder på ett liknande sätt mot en motståndare av den här kalibern – då blir man väl bara straffade?

Mexiko mål i båda halvlekar spelas till 2,10 x insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Mexiko mål i båda halvlekar
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:30, fredag 14/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: