Speltips inför Middlesbrough – Wolverhampton 30/3: Fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2018

Har vi fel favorit på oddsfronten inför en av alla fredagsmatcher från Championship? Detta när uppflyttningsjagande och formstarka Middlesbrough tar emot tabellettan Wolverhampton på Riverside Stadium.

Klassiska ”Boro” har fått ny kraft och med fyra vinster samt två kryss på de senaste matcherna har de klivit upp i playoffområdet och därmed fått känn på Premier League, som åktes ur under fjolårssäsongen.

Nu – blodsmak i munnen! Insatserna lovar onekligen gott inför framtiden. Middlesbrough är, i Championship-mått mätt, ett fotbollslag av klass. Att nämnas ska dock att flera konkurrenter flåsar dem i nacken och att playoffplatsen är allt annat än säker.

Wolverhampton har, precis som de tänktes vara, visats vara alldeles för bra för den här konkurrensen. De är etta i tabellen och utan praktisk risk att missa en av de två direktplatserna upp i finrummet.

För att sätta lite siffror på det hela: mellan Wolverhampton, alltså etta, och Middlesbrough, sexa, är avståndet på så mycket som 20 pinnar. Det visar på de skillnader som faktiskt råder – hur starka ”Wolves” är. Är utan tvekan en klubb för Premier League och ska väl där ha en fin chans att säkra kontraktet.

Vinner – med insatsen tillbaka vid kryss

Vissa bookies menar att det är fifty-fifty på förhand och andra att Wolverhampton är knappa favoriter. Vi på Spelbloggare tänker tvärtom – att ”Boro” ska värderas som favoriter. Ganska klara sådana, till och med.

Med sex förlustfria matcher, fyra vinster och två kryss, har Middlesbrough visat att de är att räkna med i uppflyttningsstriden. God form, hemmaplansfördel och eventuellt motivationsfaktorn talar till deras fördel på förhand.

”Wolves” har förvisso vunnit två raka matcher med klara siffror, men det är också värt att nämna att blott 2/7 senaste bortamatcherna slutat i treor och viss mättnad kanske kan börja infinna sig i laget, när Premier League-biljetten är som klappad och klar.

Viss fördel Middlesbrough? Det menar undertecknad.

De spelas sålunda med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,06 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% upp till 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Middlesbrough +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 18:30, fredag 30/3
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: