Speltips inför Milan – Arsenal 8/3: Tungviktsbatalj i Europa League-slutspelet

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2018

Europa League-åttondelsfinalernas hetaste dubbelmöte står de klassiska storklubbarna, AC Milan och Arsenal, för. Skillnaderna dem två emellan är betydande inför matchen och vi tvekar inte en sekund över vart pengarna ska placeras.

Sättet som Milan vänt det här året på är extremt imponerande. Från krisrubriker och sparkad tränare – till medvind, starka resultat i Serie A och Europa samt en finalplats i Coppa Italia. Gennaro Gattuso, som hämtades in på tränarposten i november månad förra året, ska ha stor heder för hur han kraftsamlat sin spelartrupp.

Den där finalplatsen i cupen nådde de för strax över en vecka sedan efter att ha spelat ännu en 0-0-match mot Lazio, för att sedermera dra det längsta strået i straffläggningen. De hade innan dess vunnit fem raka, nu även hållit nollan i sex, och inte förlorat på 13 matcher.

Chansen att nå ut i Champions League, den är dock fortfarande störst via just Europa League och en titel här. Årets Europaspel satsas helhjärtat på.

Helt omvänt ser det ut för Arsenal, som tappat exakt allt. Buropen blir alltmer högljudda mot tränaren Arséne Wenger efter att ha förlorat fyra raka matcher, däribland mot svenska Östersund – hemma, här i EL-slutspelet. Trots att ”Gunners” ändock avancerade vidare kan det inte bortförklaras. Ett brutalt fiasko.

Minst 50% chans

Det är uppenbart att Arsenal övervärderas just på grund av deras namn och historia. Så tycker vi fallet är tydligt här.

1-2-förlusten mot Brighton senast var det fjärde raka nederlaget för Londonklubben, som inte alls kommer till sin rätt. Spelarna utstrålar ren och skär ångest. Spelet hackar. Enkla mål släpps in. Slarv!

Att de främsta anfallsalternativen i Alexandre Lacazette samt Pierre-Emerick Aubameyang är indisponibla för ”Gunners” stärker knappast deras aktier heller. Långtifrån optimalt att spela med Danny Welbeck på topp. Utöver det är Nacho Monreal tveksam för spel.

Den enda spelaren som riskerar att missa matchen för Milan är Andrea Conti. Lyxproblem att ta ut en startelva för Gattuso.

Milan är för närvarande ett av Italiens formstarkaste lag. De vägrar släppa in mål och radar upp vinsterna en efter annan – även mot rena toppmotstånd, som i 2-0-skalpen borta över AS Roma för runt två veckor sedan.

På hemmaplan kommer Milan kliva in för att sätta in dolkstöten och vi ser deras chanser att vinna matchen som stora. Minst 50%?

2,15 x såsen för den raka ettan är således ett superklipp! Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Milan vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% extra upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 8/3
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: