Speltips inför Milan – Chievo 18/3: En no-brainer!

Spelbloggare Publicerat: 17 mars 2018

Vårt speltips, hämtat från målmarknaden, inför Milan – Chievo är en äkta no-brainer. Varför tveka? Det är bara att slussa in polletterna!

Chievo slåss med både näbbar och klor för att hålla avståndet till Serie A:s bottentrio intakt, men pressen blir bara allt större i den så nervkittlande bottenstriden av Serie A. Bara ett fåtal pinnar har man att spela på och eftersom formen är så pass usel är faran stor.

Mer bestämt, i Serie A: sedan december i fjol, 13 matcher däremellan, och allt som allt fem pinnar på dessa. Förra veckan förlorade man med noll mål mot ett när nästjumbon Hellas Verona besöktes, i en fysisk och extremt spännande fajt. En stor besvikelse att det landade i att ha kammat noll.

Milan har bara fått några dagar för att slicka såren sedan uttåget ur Europa League, som satsades så hårt på. De visades inte ha nycklarna att sätta stopp för Arsenal och föll, över två möten, med 1-5. En käftsmäll! I synnerhet då det i övrigt sett så bra ut den senaste tiden.

Nu fortsätter jakten på en Champions League-plats för Milan – något som såg omöjligt ut att lösa för bara någon månad sedan. En vinst här och de har enbart en trea som skiljer dem från tabellfyran Lazio.

På Milans skadelista hittar vi Andrea Conti, Ignazio Abate och eventuellt Davide Calabria. Gästerna har truppen hel och fit for fight.

Målsnål match väntar

Stinker det inte tillknäppt och målsnålt här?

Den fysiska – och psykiska – statusen i Milan är tveksam. Med kort vila sedan uttåget ur Europa League kan det vara så att det finns en del trötta ben som huvuden i truppen, vilket bör tala för ett lägre tempo i matchen då det är Milan som ska sätta tonen i matchen; styra och ställa.

Defensivt har Milan mycket att glädjas över, hur man tajtat till det totalt – om vi bortser från matcherna mot Arsenal. En radda av hållna nollor och framåt händer inte alltför mycket, varpå 6/7 senaste matcherna klivit under 2,5 mål.

Och, som nämnt, är Chievo extremt trubbiga framåt i banan. De har misslyckats med att hitta nätet i fem av de sex senaste matcherna och lika många till antalet har innehållit max två mål. Fyra av matcherna har förlorats med 0-1.

Gästerna kommer för allt i världen försöka streta emot här och hålla nollan intakt så länge som möjligt. Någon målexplosion väntar vi oss därför inte.

Under 2,5 mål spelas till 1,91x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 15:00, söndag 18/3
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: