Speltips inför Milan – Inter 4/3: Hörnor i Milanoderbyt

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2018

Milanoderby! En av de mest klassiska matcherna i fotbolls-Europa – Milan mot Inter på den gemensamma hemmaarenan, San Siro. Vårt fokus? Hörnorna!

Formtoppen kunde inte vara bättre tajmad för Milan, inför det här Milanoderbyt. 13 matcher utan förlust, sex hållna nollor på rad och senast vidare till final i Coppa Italia efter en straffvinst mot Lazio. Väl framme vid mållinjen ställs de mot Juventus, i vad som kan bli en fantastisk final.

Allt starkare stärker Milan deras position i Serie A – med enbart målskillnad som håller dem borta från topp sex. Kanske kan de till och med utmana topp fyra? Gäller då är att hålla standarden uppe, att fortsätta rada upp treorna.

Åt motsatt håll pekar det för Inter. Två vunna på de 11 senaste matcherna är ett facit som understryker det – och dessa har kommit mot Benevento samt Bologna. Långtifrån några större värdemätare, snällt uttryckt.

Något glädjande inför matchen, för båda sidor, är att det inte finns ett enda avbräck att ta hänsyn till. Såväl Milans som Inters trupper är hela, friska och krya. Det talar än mer för en välspelad match!

Något hög hörnlina

Ett spel på Milan kanske hade varit rättfärdigat med hänsyn till formkurvorna och även december månads inbördes möte, som de vann efter förlängning. Genomgående den bättre parten då. Men oddset faller inte oss helt i smaken…

Istället – hörnor!

Inter är en hörnmaskin, men detta avspeglas ofta i de matcher som förs med järnhand. Här ser vi snarare två lag som byter av perioderna som spelförande och utan att endera blir överdrivet nedtryckt i banan.

Därför är vi inte helt överens med oddssättarna när de sätter ut hörnlinan i hela matchen på 11,5, utan hade sett standardlinan ett heltal neråt som mer rättvisande.

Milans matcher snittar 10,6 hörnsparkar, Inters 12,5.

Under 11,5 hörnor kan synas till 1,80x hos Betser och det är runt 15 punkter bättre betalt än hos flera andra bookies. Då väljer vi att kliva in.

  Rygga spelet hos Betser – Få €5 utan insättning + 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 11,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (Unik: €5 helt utan insättning + 1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: