Speltips inför Milan – Juventus 11/11: Ett fantastiskt avslut på veckan

Spelbloggare Publicerat: 11 november 2018

AC Milan mot Juventus. Är ni redo? Det är en fantastisk match som summerar veckan i Serie A – och det bästa av allt; vi har identifierat ett mycket starkt speltips inför detta höjdarmöte.

Annons:

Hurdan blir reaktionen för Juventus, efter veckans oväntade Champions League-torsk hemma mot Manchester United? 1-2 skrevs siffrorna på Allianz Stadium och direkt efteråt står ännu en stormatch på menyn.

CL-slutspelet är, trots allt, fortfarande nära och i Serie A levereras det stort: tio vinster, ett kryss och noll förluster. Dominansen över den italienska klubbfotbollen tycks bara bli större, särskilt nu när Cristiano Ronaldo hämtats till klubben. Spetsar till ett redan gediget lagbygge rejält.

Milan spelade också Europafotboll i veckan, om än i Europa League, och spelade då oavgjort borta mot Real Betis. Öppet race för en slutspelsplats där. En sak är åtminstone säker – att Serie A är prioriterat. Såklart.

Hittills har det räckt till en fjärdeplats i seriespelet och att nå ut i Champions League är det stora målet – och där ser det ljust ut, om än i hård konkurrens.

Inför matchen är det stora orosmolnet för Milan skadeproblematiken. Framförallt är Gonzalo Higuaín osäker för spel, också tillsammans med Mateo Musacchio, Giacomo Bonaventura samt Hakan Calhanoglu. På den klara skadelistan står Ivan Strinic, Mattia Caldara, Davide Calabria och Lucas Biglia.

Gästerna har Emre Can och Moise Kean indisponibla. Osäkert är det runt João Cancelo, Federico Bernardeschi samt Douglas Costa.

Mål åt båda håll

Juventus har vi lärt känna som extremt försvarsstarka och väloljade under åren och i viss mån är de fortfarande det, men vid flera tillfällen har framförallt individuella misstag ställt till det för dem. Sådant har man inte råd med mot ett kompetent motstånd i AC Milan.

Framåt, då? Där levereras det alltid. Även när spelet hackar finns en spelare som Cristiano Ronaldo och kliver fram. Han tycks bli alltmer hemma och bekväm i Juventuströjan.

För Milan handlar mycket om huruvida Gonzalo Higuáin hinner bli redo för spel eller ej. Mycket talar dock för att han kommer kunna medverka. Även utan honom finns det en del offensiva kort som kan ställa till det för motståndarna.

Mål åt båda håll har det blivit i nio av Milans 11 senaste matcher. Statistik som, såklart, stärker vår tro på målen denna afton.

Ett öppet och underhållande toppmöte?

1,97 gånger pengarna för att det blir mål åt båda håll tas direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, söndag 11/11
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.