Speltips inför Milan – Rijeka 28/9: Ännu en knockout?

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

Är det här torsdagens bästa speltips? Matchen det handlar om – AC Milan mot HNK Rijeka på San Siro. Det ska helt enkelt vara ren och skär klasskillnad denna afton…

En bättre start på årets Europasejour, som det satsas stenhårt på, kunde AC Milan inte få. Österrikiska Austria Wien krossades med 5-1 – på bortaplan. Där fick vi väl ett smakprov på hur dominanta Milan ska vara i den här typen av matcher?

Milan har rustat för Europa – med bredd och spets. Det har pumpats in pengar i klubben, i ett hopp och att återigen bli en del av den italienska och europeiska toppen. Efter sex Serie A-matcher är facit fyra vinster och två förluster, vilket placerar dem på femteplatsen, precis under CL-området. Senast blev det en 0-2-torsk borta mot Sampdoria, en match där de inte lyckades få fart på maskineriet.

Kroatiska Rijeka var mer av en besvikelse i deras premiärmatch av Europa League. AEK Aten, från Grekland, blev numret för stora på hemmaplan, en 1-2-förlust. Inte alls vad man hoppades på och nu är situationen oerhört pressad…

Och vilka är Rijeka då, lite mer djupgående? Faktiskt – kroatiska mästare. Detta efter 11 års tyranni från Dinamo Zagreb, som Rijeka jagar fyra pinnar i häl just nu, tio matcher in i det nya spelåret.

Positiva besked för båda parter är att de inte åkt på några nya skador de senaste veckorna och kan ställa ut bästa möjliga startelvor.

Vinner – klart?

Konkurrensen är stenhård i Milans trupp och flera utanför startelvan skulle kunna kliva in utan problem och dessutom vilades några pjäser i helgens match, kanske för att hålla dem fräscha i ben och huvuden till den här matchen.

Det är ju så; Milan toksatsar på Europa League. Detta är ett potentiellt sätt för dem att nå ut i Champions League, samt att man inte spelat ute på den europeiska scenen sedan en bra tid tillbaka.

Prestationen i premiären var helgjuten. Austria Wien – en, på pappret, svårare match än denna – krossades med 5-1 och det var alltså på bortaplan. En fullträff! Det är uppenbart att det här är på fullaste allvar.

Rijeka har inget märkvärdigt material och föll alltså med 1-2 hemma mot AEK Aten. Klar missberäkning – och nu höjs svårighetsgraden flera, flera snäpp…

Spelar Milan med -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två baljors marginal – till 1,92x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Milan -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 28/9
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: