Speltips inför Milan – Sampdoria 18/2: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 18 februari 2018

Formstarkt mot formstarkt. Lag mitt i den heta striden om Europaplatserna. Söndagsunderhållningen från San Siro – Milan mot Sampdoria – har all potential att bli en spännande historia och vi spetsar den med ett förhoppningsvis vinnande speltips.

Nummer sju mot nummer sex. Sampdoria nu med en biljett ut i Europa League och AC Milan precis nedanför. Glappet dem emellan? Tre pinnar. Observera att speltipset är skrivet och publicerat före lördagens Serie A-matcher.

Här kommer nagelband bitas av! Det är en tung match som står på den italienska kvällsmenyn. Med den rådande skillnaden i tabellen skulle en förlust vara helt förödande för Milans del. De kan inte riskera att hamna mer på efterkälken och även passeras av konkurrenterna nedanför, medan det är en bra chans för Sampdoria att stärka deras aktier på den övre tabellhalvan.

Lagen tillhör båda den mest formstarka skaran i serien. Milan har det facto inte torskat sedan december månad, på nio matcher, fördelade i Serie A, Coppa Italia och Europa League. Gennaro Gattuso har sannerligen fått en smakstart på sitt nya tränarjobb.

Från att ha avslutat 2017 och inlett 2018 på värsta sätt, till att nu åter hittat formen står också Sampdoria stärkta inför matchen. De senaste fem matcherna: tre vinster och tre kryss. Då har de mött Roma vid dubbla tillfällen och Fiorentina vid ett.

Nytt på tapeten är att Sampdoria får tillbaka Gaston Ramirez i spel efter att ha varit avstängd, medan Vid Belec istället får stå åt sidan.

Givet plusspel på Sampdoria

Undertecknad ser Sampdoria som den snäppet bättre parten och tror även att det kommer kunna avläsas i tabellen när vi summerat spelåret. Här är chanserna stora för pinnar att trilla in. Tro inte annat.

Givetvis ska vi ha respekt för Milan och deras nyvunna form, men det är knappast så att de spelat ut motståndarna under den här vinstfria streaken, i vilken det dessutom blivit en del kryss.

Glömmas bort ska inte heller att Milan luftade en närmast helt ordinarie startelva i torsdagens Europa League-match mot Ludogorets i Bulgarien. Fysiska statusen är därför lite tveksam. Här saknar de även Nikola Kalinic och framförallt mittfältsmotorn Franck Kessié. Avbräck deluxe!

Sampdoria har absolut kapaciteten att ställa till med problem för Milan på San Siro och vi lutar åt en tajt match. Oavgjort som utgångstecken.

Vi vill dock säkra upp oss och spelar Sampdoria +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till mycket fina 1,67x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 18/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: