Speltips inför Milan – Torino 9/12: Något missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 9 december 2018

Lite av ett toppmöte väntar när veckan ska summeras i italienska Serie A. Göra upp om de tre friska pinnarna ska AC Milan och Torino på San Siro och från oss presenteras ett skrällbetonat speltips. Överdrivet stor hemmafavorit?

Annons:

Fjärdeplacerade Milan, alltså för närvarande på den sista Champions League-platsen i Serie A, mot sexan Torino som ser chansen att knappa in på motståndarna och stärka deras position i tabellen. Två lag med ambitioner för Europaspel. En utsökt match att avrunda veckan med…

För exakt en vecka sedan ställdes Milan mot utropstecknet Parma i en hemmamatch – en match de en bra bit in i händelserna var ute på tunn is i, för att i den andra halvleken vända på steken; vinna med 2-1 och fylla på kontot med en trea. Detta följde upp en 5-2-kross av slagpåsen, luxemburgska F91 Dudelange i Europa League.

Just där, i EL, står också mycket på spel. Kommande vecka besöker man Olympiakos Piraeus, där i första hand andraplatsen och en slutspelsbiljett står på spel. Fördelen är italienarnas, med ett försprång om tre pinnar och en 3-1-vinst i det omvända mötet.

Torino spelade cupfotboll i veckan och städade då av Südtirol, huserande i tredjedivisionen, med 2-0 trots frisk rotation. Senast man var i farten i Serie A blev det också en vinst, då med 2-1 över Genoa där båda målen framåt kom på stopptid i den första halvleken.

Underskatta inte Torino

Att underskatta Torino kan vara ett brutalt misstag, i allmänhet och kanske i synnerhet här och nu. Det handlar om ett toppmöte, två klubbar aktuella för Europafotboll och i viss mån eventuellt Champions League-dito.

Torino är stabila i deras prestationer och har bara förlorat tre av årets 14 Serie A-matcher och faktum är att alla kommit på hemmaplan. Bortafacit är 2-5-0 och då har man mött bland andra Inter – ett jämlikt eller snäppet bättre lag än just Milan.

Fullt så mycket har Milan inte imponerat de senaste veckorna. Ganska mycket mellanmjölk. Då ser vi det som missvisande att siffrorna för det raka spelet på dem är en bit under dubbla insatsen.

Och dessutom har hemmalaget en mycket välfylld skadelista; prydd av Ivan Strinic, Mattia Caldara, Lucas Biglia, Mateo Musacchio, Giacomo Bonaventura samt Alessio Romagnoli. Gästerna har i deras tur hela truppen intakt och fit for fight.

Torino spelas med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast till bättre odds – till strax över dubbelt upp.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela direkt utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Torino +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:30, söndag 9/12
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.