Speltips inför Milan – Udinese 17/9: Ska vara klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 17 september 2017

Varmt mot kallt och toppen mot botten. Milan är stora favoriter inför söndagseftermiddagens batalj mot Udinese på San Siro – och detta favoritskap borde de inte ha några bekymmer att utnyttja.

Om vi enbart tittar på pappret – är inte Milan den europeiska storklubb som förbättrats mest under sommaren? De har fått in enorma ekonomiska muskler, värvat stort och kvalitativt. Därmed är de sedda som en tänkbar uppstickare i kampen om Scudetton – något jag köper.

Helt perfekt har det kanske inte sett ut i starten, men det ska också till att pusselbitarna faller rätt på sin plats; att spelarna klickar med varandra. Premiären och matchen därefter vann man, innan den oväntade 1-4-torsken mot Lazio. Tillbaka på rätt spår var de i veckans EL-match borta mot Austria Wien – en vinst med hela 5-1!

Udinese arbetar till stor del ett liknande material som förra året, då de hamnade på den undre tabellhalvan, om än en bra bit från den absoluta botten, och det är väl på ett ungefär det vi kan vänta oss av dem på nytt?

Serien öppnades på värsta möjliga sätt för Udinese, med förluster mot Chievo och SPAL. Moralstärkande var därför att tre pinnar landade på kontot i matchen mot Genoa senast, efter 1-0. Insatsen, den var sådär.

Milan med toppchans

Givetvis talar spelschemat emot Milan, då de har fått förhållandevis kort vila inför matchen. Dessutom satsas det stenhårt på Europa League, så de gick inte in halvhjärtat, vilket annars kan vara fallet med de större klubbarna, utan presenterade en stark startelva. Helgjuten prestation.

Annars talar väl det mesta för hemmalaget?

Milan har jag stor tro på. De har ett material i absolut Serie A-toppklass och ska i alla fall kunna bli en del av topp tre. Nu är de tillbaka på hemmaplan efter två matcher och det är en faktor som stärker dem.

Gästande Udinese är på sin höjd mediokra på den här nivån. Seriestarten har därtill lämnat mycket att önska och stundtals har spelarna sett småloja ut. Saknas tändvätskan, eller helt enkelt kvalitéerna?

Det ska vara klasskillnad här och Milan spelas med -1,25 mål (asian handicap) till 1,92x hos Bethard. Spelet innebär att det blir halv förlust på spelet om de vinner med uddamålet, att det sitter vid större seger än så och hel miss vid sämre utfall.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Milan -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 17/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: