Speltips inför Millwall – Birmingham 26/2: Championship

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2020

Det blir ett givet målspel som speltips inför matchen mellan Millwall och Birmingham i engelska Championship den 26 februari 2020.

  Spela på vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Championship mitt i veckan? Ja, det är ett faktum som vi får se många gånger under säsongen. Som bekant är det här världens längsta serie (nåja) och det finns så många matcher att klämma in att man ofta har just veckoomgångar. Ganska härligt för oss som gillar speltips på engelsk fotboll.

Millwall kommer nu att ta sig an Birmingham i det som blir onsdagens tv-sända match i Sverige, och förväntningarna på förhand är ganska höga. Det här är två lag som har det i sig att spela intensiv fotboll. Just nu ligger båda och skvalpar runt i mitten. För att ta ett steg upp eller ner krävs en vinst eller en förlust. Så det här kan bli en match som pekar ut riktningen lite.

Hemmalaget har haft det lite tyngre på slutet och har bara en vinst från februari och framåt. Anledningen är att man haft problem att göra mål, inte minst på bortaplan. Då känns det nog skönt att man möter ett Birmingham som oerhört sällan håller nollan. Laget spelade 3-3 senast mot Sheffield Wednesday och det var ett resultat som tydligt påvisar vilken fotboll man spelar.

Det gör att vi kan tänka oss mål inför den här matchen.

Annons:

Defensivt tapp

Att det spelar stor roll vilka spelare som inte kan spela en match är ingen hemlighet, och i vissa fall kan det rent av vara direkt avgörande. Som inför den här mathcen finns det ett par tunga tapp i båda lagen. Ben Thompson, Frank Fielding och Shaun Williams kommer exempelvis inte att spela för hemmalaget WMillwall.

Nu ska vi dock se om värvningen Mason Bennett är redo att start, efter att ha suttit på bänken mot Wigan senast. Han kom till klubben i januari månad och är en av spelarna som man har en del förhoppningar på för att kunna ta steg upp till toppskiktet av tabellen igen.

Det här går att jämföra med bortalaget Birmingham, som har ett par spelare borta. Det vore riktigt förödande om mittbacken Jake Clarke-Salter inte kan spela. Han fick en tung smäll mot Sheffield Wednesday senast och är osäker till spel. I skrivande stund vet vi inte om han är med, men det går inte att räkna med att så blir fallet. Då skulle bortalaget bli ännu mer sårbara bakåt.

Annars är Jasques Maghoma, Josh McEachran och såklart Kerim Mrbati skadade. Den sistnämnda är bekant från Djurgården, där han var en framstående spelare för några år sedan. Men han har inte riktigt fått det att lyfta i England.

Båda lagen göra mål spelas här till överraskande höga 1,99 gånger såsen hos Coolbet.
Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – sveriges fräschaste spelbolag!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,99
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 26/2
TV:  [viasatsportextra]
Stream:  viaplay logo

 

Annons: