Speltips inför Monaco – Manchester City 15/3: Vi höjer svårighetsgraden

Spelbloggare Publicerat: 14 mars 2017

Proppen ur – annat kan det väl inte bli i returmötet mellan Monaco och Manchester City i Champions League? Således ser vi också chansen att höja svårighetsgraden i form av en 3,35-oddsare på Stade Louis II.

Hämta en fräsch oddsbonus till kvällens CL! Sveriges bästa bonusguide – här.

Etihad Stadium. 5-3. Åtta mål i en och samma match.

Faktum är att Monaco kunde kommit till den här returen med en klart bättre utgångsposition; fram till de avslutande 20 minuterna leddes matchen till och med – 3-2. Fransoserna föll dock ihop som ett korthus och tvingas jaga här i returen. Två mål ska hämtas in!

Något som gör det hela ännu galnare, det är att Citys keeper Wilfredo Caballero var en av planens giganter, tre insläppta till trots. Han ska skrivas en stor del av förtjänsten av laget är i den här positionen. Bjöd på flera suveräna parader.

Men att det skulle vara omöjligt att vända på siffrorna? Absolut inte! De har trots allt tre bortamål och en fantastisk kapacitet. Bara att de är herre på täppan i Ligue 1, alltså före bland andra PSG, talar för sig självt.

Annat menar oddssättarna, som på bland annat Betway (1 000 kronor bonus) dukar upp oddset 5,00 för att Monaco ska avancera vidare. Det skulle absolut kunna vara ett tänkbart spel för den som vill testa ett rakt skrällspel.

Proppen ur!

Som nämnt – att proppen dras ur borde vi kunna räkna med. Finns potential för siffrorna att skjuta totalt i höjden och vi tänker inte missa att klippa till på det värde som finns uppdukat. Oddsen på överspelen har redan droppat lite, och kan mycket väl fortsätta så.

Monaco har charmat hela fotbollsvärlden i både Ligue 1 och Champions League med deras blunda och kör-mentalitet. Målproduktionen är någonting utöver det vanliga, till och med unik, och vi fick se vilken fantastisk udd det finns i laget på Etihad Stadium häromveckan. Tre mål framåt – och det borde ha blivit fler. Radamel Falcao, tvåmålsskytt, missade bland annat från 11 meter.

Priset för detta är rätt uppenbart – en blödande defensiv. När nivån på motståndet höjs så är det lätt att bli straffade. Tar Etihad Stadium som ett praktexempel på nytt; fem insläppta. Helt öppna dörrar.

Nu ska Monaco hämta in två mål och måste således trycka upp positionerna. Mycket är vunnet om de sätter presspelet mot ett Manchester City som kan vara något för bollkärt stundtals. Å andra sidan, när City kommer ut ur det finns det stora ytor att operera på.

Därtill är Monacos mittbacksklippa Kamil Glick avstängd här i returmötet och med det blir de ännu mer sårbara, hemmalaget.

Proppen – ur! Över 4,5 mål spelas till 3,35 x insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 15/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Uppsnack med Jonas & Sladjan inför matchen:

Monaco – Manchester City: 13:59 in i avsnittet.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: