Speltips inför Montreal Impact – LA Galaxy 21/5: Över trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 21 maj 2018

Frustration, desperation och en domare som kan sätta ner foten. När Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy ska försöka sätta stopp för deras mardrömssvit, borta mot ett också poängsuktande Montreal Impact, ser vi värde i att ta ställning på kortmarknaden.

Zlatan har satt avtryck direkt i USA, MLS och LA Galaxy – både på och utanför planen. Han var huvudrollsinnehavaren i sin debut, när derbyt mot Los Angeles mirakulöst vändes. Svenskstjärnan kom då in med cirka 20 minuter kvar och skickade in såväl 3-3- som 4-3-baljan, varav den ena var en helt makalös fullträff.

Men därefter har Zlatan och hans LA Galaxy varit desto kallare. För närvarande är fyra raka matcher förlorade, varav de tre senaste alla med siffrorna 2-3. De är därmed nia i den västra konferensserien och därmed på död mark. Annat blir det förstås inte med ett snitt om en pinne per match. Det kan dock vända fort och konkurrenterna ovan är inom räckhåll.

Montreal Impact spelar i Eastern Conference och där har lyckan inte alls varit stor, liksom under fjolåret. 11 matcher har renderat i tre vunna, åtta förluster och klart flest insläppta mål i de båda konferensserierna: 26 stycken. Ett häpnadsväckande facit. Det håller såklart inte – om man vill spela slutspel. Men finns kvalitéerna för det? Tveksamt.

Spelbolagen presenterar här Montreal Impact som favoriter i egenskap av hemmalag, när det är två just nu iskalla lag som möter varandra. Däremot är det svårt att påstå annat än att LA Galaxy har det snäppet vassare materialet, inte minst med Zlatan ombord. Gäller bara att samspelet med de andra klingar bättre fortsättningsvis.

Hård kamp

LA Galaxy har förlorat fyra raka matcher och Montreal Impact sex av deras sju senaste matcher. Desperationen efter poäng och att hitta självförtroendet blir allt tydligare – och just den där desperationen, eller frustrationen, kan sätta sin prägel på matchen.

I praktiken: hårda kampmoment och tjuvnyp?

Ser vi på Montreals senaste förlustmatch mot Philadelphia Union var det just så matchen utvecklades. Två röda och tre gula kort skickades upp. Och när Galaxy torskade mot Dallas senast höjdes sju kort upp ur domarens ficka.

Kvällens huvuddomare, Ismail Elfath, har inte heller hållit tillbaka med korten på sistone. I fem av hans åtta senaste dömda matcher har röda kort plockats upp i fem och sist levererades sex ostskivor.

Över 4,5 kort finns att spela till finfina 3,10 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (500% upp till 500 kronor i välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 21/5
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.