Speltips inför Napoli – Lazio 10/2: Tre poäng i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2018

Det är tre poäng som gäller för Napoli i jakten på den italienska ligatiteln när Lazio nu gästar serieledarna. Serie A är det som gäller och vårt speltips tar hemmalagets parti.

Napoli fortsätter sin jakt på den italienska ligatiteln och innehar just nu positionen som serieledare med en poäng till godo på rivalen Juventus, som denna helg spelar borta mot Fiorentina på fredagskvällen. Napoli å sin sida möter alltså Lazio på hemmaplan och på pappret kan det bli en tuff match.

Trots det håller spelbolagen hemmalaget som klara favoriter och det kan vi förstå helt. Det är ingen snack om saken, Napoli är det starkare laget och i egenskap av hemmalag vore det direkt märkligt om favoritskapet inte var tydligt.

Synar vi resultatraden på sistone finns det dessutom ingen som helst anledning att omvärdera den åsikten. Napoli står på sju raka vinster i Serie A och har inte tappat poäng sedan den 10 december hemma mot Fiorentina, då matchen slutade 0-0. Det sprudlar inte fullt så mycket som det kan göra, men att vinna sina matcher med uddamålet är som bekant lika mycket värt.

Lazio räcker inte till

Lazio blandar och ger lite den här säsongen, men gör på det hela taget en fin säsong och passar på när många lag haltar lite i tabellen. Det är såklart en bra bit upp till serieledande Napoli och närmast jagande Juventus, men just nu är det Lazio som sitter i förarsätet för att knipa en av platserna till Champions League.

Dries Mertens är lite osäker till spel för Napoli, men väntas komma till spel. Att Arkadiusz Milik och Faouzi Ghoulam inte spelar har ingen större betydelse för Napolis slagkraftighet.

Värre är det för Lazio där Felipe Anderson lämnas utanför matchtruppen efter någon form av bråk med tränaren, samtidigt som Davide di Gennaro är skadad.

Här tycker vi att en hel del talar för Napoli. Allra främst att det är ett bättre lag som helt enkelt inte har råd att tappa poäng på hemmaplan.

Napoli vinner spelas till 1,67 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Napoli vinner
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, lördag 10/2
TV:    viasatpremium logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: