Speltips inför Napoli – PSG 6/11: Givet spel i höjdarmötet

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

Stadio San Paolo. Napoli mot Paris Saint-Germain. Gästerna svårt pressade. Här kan det bli att åka av! Speltips, odds och allt inför matchen tas bäst del av hos oss på Spelbloggare.

Annons:

  1. Liverpool, 3: 2-0-1, 6p, +4 mål
  2. Napoli, 3: 1-2-0, 5p, +1 mål
  3. PSG, 3: 1-1-1, 4p, +4 mål
  4. Röda Stjärnan, 3: 0-1-2, 1p, -9 mål

Det är öppet race mellan Liverpool, Napoli och PSG i kampen om de två Champions League-slutspelsplatserna medan trean enbart får spela Europa League-fotboll framöver. Röda Stjärnan har, liksom siffrorna understryker, knappt någonting att säga till om.

Störst press är det på PSG, som varit en av de främsta favoriterna i turneringen och alltjämt skulle kunna påstås vara det. Gäller då är dock att undvika förlora den här matchen, när Liverpool ett par timmar innan väntas kamma fullt när de besöker Röda Stjärnan i Belgrad.

På Stadio San Paolo är Napoli alltid svårhanterade. De vann med 1-0 över Liverpool och i Paris lyckades de få 2-2 mot PSG häromveckan och då var de bara sekunder från att hämta hem hela potten.

PSG har ett helt fantastiskt spelarmaterial, inte minst offensiven med Kylian Mbappé, Edison Cavani samt Neymar i spetsen, men verkar vid ett par tillfällen ha blivit tagna på sängen här i Champions League. Helt andra bullar är det förstås i franska Ligue 1, där man fortfarande har full pott efter 12 matcher. Rekordsiffror.

Det mest anmärkningsvärda är att nämnda Cavani riskerar missa matchen, alltså mot sin före detta klubb. Båda parter har flera namn på frånvarolistan, liksom den eventuella sådana, men verkar kunna ställa ut nästintill de starkaste möjliga startelvorna.

18 raka över 2,5-målslinan

18 matcher. Den klassiska 2,5-målslinan, allt som oftast även större än den, har passerats i 18 CL-matcher efter varandra. Det är alltid full fart framåt, oavsett motstånd, oavsett om det är på hemma- eller bortaplan.

Och Napoli är alltid solida hemma på Stadio San Paolo. De har, liksom motståndarna, ett bättre offensivt kontra defensivt material och kommer från en 5-1-kross av Empoli på arenan, trots rotation. Dries Mertens var det stora utropstecknet med ett hattrick och hans aktier för en startplats även nu i veckan är klart stärkta.

Allt pekar på att en underhållande och målrik batalj kommer utspelas på Stadio San Paolo och målen investeras sålunda i.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – tas till 1,85x.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus – Unik för våra läsare!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 6/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.