Speltips inför Napoli – Real Madrid 7/3: Hörnpolletter in i returen

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2017

Vi investerar i hörnorna när Napoli och Real Madrid returspelar i Champions League-åttondelsfinalen. Italienarna öppnar i uppförsbacke och vi menar att de ska ha alla chanser att vinna ”hörnmatchen”.

Inför de avslutande 90 minuterna i det här dubbelmötet leder Real Madrid med tre mål mot ett och det kommer krävas en skräll av den större modellen för att de siffrorna ska vändas på till Napolis favör. Det är bara att titta på oddsen över vilken sida som ska avancera vidare – 7,00-1,11x.

Faktum är att Napoli satte hård press på Real Madrid i match nummer ett; fick också in matchens första balja med ett fantastiskt avslut från Lorenzo Insigne redan i den åttonde minuten.

Siffrorna skulle dock vändas på – och det var helt rättvist. Benzema, Kroos och Casemiro stod för varsin balja.

Det där bortamålet kan ändå komma att betyda mycket för Napoli, som är erkänt hemmastarka – både i Serie A och ute i Europa. Att resa till Stadio San Paoli, det kan sluta upp i en förlust för vilket lag som helst i världen.

Dries Mertens har haft vissa problem den senaste veckan, men väntas ändå kunna medverka från start. Ska mycket till för att en spelare av hans kaliber ställs åt sidan i en CL-åttondelsfinal. Gästernas enda avbräck är på Raphael Varane.

Vinner hörnmatchen klart

Det är fokus på hörnmatchen – och förtroendet lämnas i Napolis händer. Mycket som talar för att de kan rycka ifrån på den fronten.

Dels, framförallt, inleder Napoli i brant uppförsbacke och de kommer behöva jaga från början – till åtminstone slutspurten. Och när man då är hemma på Stadio San Paolo, kommer man vilja ha ett stort bollinnehav och värja framåt i anfallsvåg efter anfallsvåg. Inte visa någon respekt för Real Madrid.

Ska dock nämnas att det kan straffa sig rejält, då Real Madrid kanske är världens bästa omställningslag. Det skulle per automatik inte vara illa för vårt spel, då Napoli vid ett sådant scenario behöver pusha upp positionerna ännu mer.

Samtidigt kommer Real Madrid säkerligen vara bekväma med att krypa ner i positionerna och just få fokusera på att ställa om.

Annat typ av motstånd, men hörnstatistiken som Napoli har på hemmaplan i Serie A visar ändå på hur dominanta de brukar vara på Stadio San Paolo – 8,1-3,9.

Hörnkross?

Napoli -1,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de vinner ”hörnmatchen” med minst två hörnors marginal – synas med glädje till de 1,90 x insatsen som dukas ut av Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Lyssna på Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic inför Napoli – Real Madrid:
01:15 in i avsnittet hör ni allt inför matchen.

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 7/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: