Speltips inför Napoli – Roma 3/3: Vinnare identifierad i heta kvällsmatchen

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2018

Jakten på Scudetton fortsätter och är lika intensiv. Napoli hoppas stärka deras aktier i den absoluta toppen av Serie A och ska mycket väl kunna det mot ett Roma ur form. Vinner?

Med matchen mer spelad har Napoli fyra pinnar ner till Juventus, som möter Lazio timmarna innan denna match, dessutom på bortaplan. Skulle mästarna förlora där, då har ”Gli Azzurri” en superchans att rycka ifrån!

Serie A har, under spelåret, alltid stått i centrum. Europaspelet, till och med Champions League-gruppspelet, nedprioriterades för jakten på den här titeln som klubben inte lyckats kamma hem sedan 1989/90.

De senaste åren är det just Napoli och Roma som bytt av varandra på silvermedaljplatsen, bakom Juventus.

Däremot står Roma inte i närheten av lika starkt nu. Förra veckans 0-2-förlust hemma mot AC Milan, medan konkurrenterna i topp vann, innebar att de droppade ner utanför CL-området, till femteplatsen och nu med en pinne upp till Inter samt två till Lazio.

Om en och en halv vecka fortsätter också Romas äventyr i Champions League. Åttondelens första mötet, på bortaplan, mot ukrainska Shakhtar Donetsk förlorade de med 1-2 – och det ser helt öppet ut inför returen. Kan Roma vända och avancera vidare?

Nämnvärt inför matchen är att Arkadiusz Milik är tillbaka för Napoli och anfallaren kan eventuellt ta plats på bänken. Annars är det enda av nyhetsvärde att Lorenzo Pellegrini står som halvskadad för Roma – en osäker pjäs.

Tar ytterligare kliv mot titeln

Oddset hade kunnat vara mer skoj, men den raka ettan känns ändå som ett förhållandevis säkert kort till oddset 1,60. Spelbart? Det menar vi i alla fall.

Vem ska kunna stoppa Napoli i Serie A? De har hela tio raka vinster och lämnar inte minsta rum för Juventus att kunna hämta ikapp samt passera dem. Försvarsspelet sitter som en smäck och sist snurrade de upp Cagliari med hela fem mål mot noll – på bortaplan. Inte mycket att anmärka över framåt därmed heller…

När Roma ställdes mot Milan för snart en vecka spelare vi emot dem – med stor lycka. Laget föll med 0-2, i deras andra raka förlust. Innan förlorade de, som nämnt, mot Shakhtar Donetsk. Spelet i dessa matcher har varit under all kritik, kanske bortsett från den första halvleken mot de senare nämnda motståndarna.

Ur fas, med två raka förluster – vi har svårt att se Roma stjäla någonting av värde från Stadio San Paolo.

Den raka ettan köper vi till oddset 1,60 hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Napoli vinner, rak etta
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 3/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: