Speltips inför Neman Grodno – Torpedo Zhodino 21/5: Underskattade

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är en ständig underskattning av Torpedo Zhodino i vitryska Premier League,ä ven så inför mötet med Neman Grodno den 21 maj 2020.

  hos unibet hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte att säga att inledningen på den här säsongen inte varit någonting alldeles extra inom den vitryska ligan, där det tydligt har blivit att alla lag kan slå alla i princip. Det är väl egentligen bara de stora bottenlagen som verkligen har halkat efter.

I övrigt är tabellen väldigt jämnt, även om ett par lag har legat i toppen från början. Ett sådant är lite överraskande nog Torpedo Zhodino, som öppnade säsongen väldigt starkast och sedan bara kunnat bygga vidare på det.

Just den här veckan inleder man omgången med att möta Neman Grodno på bortaplan, ett lag som man ska kunna slå. Ser vi till tabellen skiljer det redan tio poäng mellan lagen, och faktum är att resultaten på slutet osar viss klasskillnad.

Men trots det tror spelbolagen att Neman Grodno kan streta emot och verkar luta sig mot att matchen blir tät. Det i sig är inte en dum spaning, men att inte hålla bortalaget som klara favoriter kan te sig lite märkligt mot bakgrund av resultaten tidigare i år.

Neman Grodno är täta

Neman Grodno har nu snittat en poäng per match och står alltså på åtta inspelade poäng efter åtta omgångar. Att man bara har släppt in 11 mål som bottenlag är ett ganska bra facit, men att bara ha gjort 9 mål framåt oroar lite mer.

Det här är egentligen siffror som väldigt tydligt summerar vad Neman Grodno är för typ av lag. Det är knappast ett lag som exploderar, eller som kan köra över sina motståndare. Det blir ett problem i längden.

Just nu står laget också på två raka förluster, i vilka man släppt in tre respektive fyra mål. Trenden går alltså åt fel håll för Neman Grodno

Torpedo Zhodino däremot vann senast och har nu inte förlorat mer än en match, i den tredje omgången. Det här är ett svårslaget lag – och det förväntar vi oss här också.

Torpedo Zhodino draw no bet spelas till 1,77 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torpedo Zhodino draw no bet
Odds: 1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, torsdag 21/5
TV:  unibet logo
Stream:  unibet logo