Speltips inför Norwich – Brentford 22/12: En aptitretare

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2017

Julhelgen nalkas och i Championship bjuds det på en sedvanlig aptitretare denna fredag. Spelbloggare.se har grävt fram ett fint speltips inför mötet mellan Norwich och Brentford.

Fredag. Vad betyder det? Jo, precis som vanligt väntar det match i Championship och även den här julhelgen bjuds på en aptitretare.

Här ser vi två lag som harvar omkring kring mittenregionen av tabellen som nu gör upp om tre viktiga poäng. En fin period under jul- och nyårshelgerna skulle kunna få lagen att studsa upp ett par placeringar i tabellen och helt plötsligt går det att ha häng på en kvalplats. Det är som bekant hela sex lag som antingen får en direkt- eller kvalplats, varpå det finns många lag som har någon form av läge att knipa en sådan.

Dessvärre ser det inte så lovande ut för dessa båda lagen, speciellt inte för Norwich. På sina elva senaste matcher har laget bara en seger och med ett sådant facit är det svårt att ta sig långt upp i en tabell. Det stora problemet är målskyttet som varit direkt knackigt länge. På hemmaplan är laget aningen starkare och därför räknar vi med att Norwich åtminstone inte förlorar här.

Ingen målfest direkt

Samtidigt ska inte gästerna underskattas. Brentford hade en tung inledning på säsongen, men har så sakteliga vuxit in i det och ser i stunder väldigt bra ut. Med fyra vinster och bara två förluster på sina nio senaste ligamatcher finns det en ny stabilitet i laget. Den kan räcka långt. Å andra sidan krävs det betydligt mer om det ska bli aktuellt med en topplacering och där känner vi inte att Brentford är varken lag- eller spelmässigt.

Norwich har fortsatt två spelare på sin skadelista i form av Louis Thompson och Steven Naismith, som vi alla känner igen från Everton i Premier League. Nu väntas också Marley Watkins petas inför den här matchen, varpå Wes Hoolahan åter tar plats i startelvan.

Alan Judge, Rico Henry och Henrik Dalsgaard kommer inte till spel för gästernas del. Lasse Vibbe har fortsatta skadebekymmer och är osäker, men kan tänkas finnas med på bänken för ett inhopp.

Det sprudlar inte om något av lagen och vi väntar oss dessutom en jämn match. 0-0, 1-1, 1-0 eller 0-1 känns nära till hands. Ett 2-1 kanske kan bli aktuellt. Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,85 gånger såsen hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20.45, fredag 22/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: