Speltips inför Norwich City – Hull City 13/3: Nyckelmatch

Simon Pålsson Publicerat: 13 mars 2019

Norwich City jagar avancemang till Premier League och behöver tre nya poäng hemma mot Hull City i Championship på onsdagen. Det öppnar för ett speltips.

Annons:

Det återstår fortfarande mer än två intensiva månader av den här säsongen i Championship och med tanke på att det finns många omgångar kvar att spela behövs det liras flera omgångar på veckodagar också under våren. Perfekt för oss som älskar hårdför engelsk fotboll.

Det lag som inför den här omgången, nummer 37 av 46, har allra bäst utgångsläge är serieledande Norwich City. Nu handlar det egentligen bara om att försvara sin serieledning för att laget om några månader ska vara tillbaka i Premier League, en liga som laget huserat i flera gånger under 2000-talet och där många menar på att de hör hemma. Just nu har laget två poäng ner till Leeds United och ytterligare två poäng ner till missat direktavancemang.

På onsdagskvällen spelar laget också det som är sändande tv-bolags huvudmatch här i Sverige när Hull City väntar. Detta Hull City må ligga i mitten av tabellen, men har faktiskt inte mer än sex poäng upp till positivt playoff. Det vore en rejäl fjäder i hatten och ger ordentligt med motivation just nu.

Ingen målfest att vänta

Hemmalaget har gjort sig kända som ett mycket starkt, stabilt lag som bara förlorat två (!) av sina 22 senaste matcher i Championship. Deras defensiv är mycket stark, inte minst på hemmaplan, något de har med sig inför den här matchen. Märk väl att laget bara har en förlust på tio möten med Hull City och att matcherna tenderat att bli målsnåla sista säsongerna.

Norwich City har fått klara sig utan den meriterade spelaren Matthew Jarvis under stora delar av säsongen och han är såklart inte spelklar till den här matchen heller. Daniel Farke får också klara sig utan Louis Thompson, som skadat sig nyligen.

Hos gästerna är det bara Ondrej Mazuch som väntas stå utanför matchtruppen, men i övrigt kan Hull City formera ett starkt lag. En trepoängare här skulle som sagt kunna leda till att laget slåss i toppen igen. Viktigt alltså.

Här tycker vi att det finns ett överraskande bra värde på Norwich City att vinna mot noll till 3,00 gånger insatsen hos Betfair. Då behöver laget alltså bara bogsera in tre poäng utan att släppa in mål för att det ska rassla till hos oss.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Norwich vinna och hålla nollan
Odds:  3,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  20:45, onsdag 13/3
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.