Speltips inför Nürnberg – Ingolstadt 6/11: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2017

Ner i den tyska andradivisionen och till Max-Marlock-Stadion i seriens sista match på en och en halv vecka. Det handlar om Nürnberg mot Ingolstadt, i en match där pengarna investeras i målen.

Landslagsuppehåll väntar senare i veckan, med playoff från det europeiska kvalspelet, och det är en match mellan två lag vars målbild är lika ambitiös som tydlig – att studsa upp i det tyska finrummet, Bundesliga.

Just därifrån kommer Ingolstadt från spel i, efter att ha vunnit blott åtta av 34 matcher och därför fått starta om på ny kula här. Spelåret öppnades på ett mardrömslikt vis, för att nu stå desto starkare och sakta men säkert resa uppåt i tabellen. Tre av de fyra senaste matcherna har vunnits, övrig slutade oavgjord, och till tredje- och kvalplatsen har man åtta pinnar.

Nürnberg är i sin tur fyra i tabellen med en trea till närmsta konkurrent ovanför i form av Union Berlin. Var man står och vartåt det barkar är svårt att sia i och med 0-1-förlusten mot Heidenheim, som fajtas med näbbar och klor i bottenstriden. Blivit en del plumpar, men på höjderna är Nürnberg fantastiskt bra.

Två ”överspelslag”

Offensiverna är det som utmärkt både Nürnberg och Ingolstadt i positiv bemärkelse under året. Svajigare är det bakåt som ett symptom på den framåtlutande approachen, så ingredienserna för en underhållande och sålunda målrik batalj finns alla där.

Tror dessutom att vi får se två lag som båda ställer in siktet och jagar de tre poängen, som inte är nöjda med en. Ingolstadt, i den utsatta positionen som bortalag i en tuff match, behöver knappa in på toppen och det kan sätta ton på hela matchbilden.

Nürnberg spottade in mål före 0-1-förlusten senast och sju raka matcher hade passerat 2,5 mål. Ingolstadt är i kalasform; är svårstoppade när de väl får fart på grejerna och de har sex raka matcher över samma mållina.

1,80 gånger pengarna för att det blir minst tre mål i matchen ser mycket bra ut. Titanbet med oddset.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:30, måndag 6/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: