Speltips inför Örebro SK – BK Häcken 5/8: Solklart målspel

Spelbloggare Publicerat: 5 augusti 2018

Allsvenskan vänder och under kort tid spelar Örebro SK och BK Häcken den andra matchen mot varandra. Precis som senast väntar vi oss fart och fläkt, men också fler mål.

Annons:

Söndagens sena allsvenska match spelas på Behrn Arena och det är ett möte från seriens mittenskikt. Två klubbar utan chans på toppen, men som inte heller bör riskeras dras in i bottenstriden. Inte den hetaste av matcher, fastän det mycket väl bli en underhållande historia.

För exakt en vecka sedan möttes man i det omvända mötet, i och med att Allsvenskan vänder, och då slutade det 1-1. Häcken hade stor mersmak, ska nämnas: skapade bra mycket mer och borde följaktligen ha vunnit.

Kanske var det dock typiskt att matchen slutade med oavgjort utfall, mellan två lag som just nu har stora svårigheter. ÖSK, som var ett av seriens första dels utropstecken, har fem vinstfria allsvenska matcher efter varandra och Häcken tre samt enbart en vunnen på de sju senaste. Addera på det att Europa League-kvalet trillats ut mot tyska RB Leipzig.

Går för det?

Här rentav skriker det mål! Tycker ni inte?

Gillar båda parters defensiv, även om målstatistiken knappast sticker ut. Sett till det senaste mötet dem emellan, var det klart missvisande att det stannade vid två mål i matchen. Skapades mycket åt båda håll, inte minst Häckens.

Nu har bortalaget två klara defensiva avbräck i Kari Arkivuo samt Rasmus Lindgren, vilket ska innebära att de blir klart mer sårbara. ÖSK:s Martin Lorentzson riskerar missa matchen medan Brendan Hines-Ike lämnat klubben för spel i Belgien. Stort avbräck, såklart. Han har varit en gjuten pjäs i försvaret de senaste två åren.

Lagen känner säkerligen av pressen nu också, i takt med att de inte förmår att vinna fotbollsmatcher. Går för det? Det är känslan. Har vi exempelvis 1-1 på tavlan – räkna med att det öppnas upp…

2-2?

1,80 gånger pengarna för överspelet på 2,5-målslinan är fullt acceptabelt betalt och köpes direkt. Betser är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 17:30, söndag 5/8
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.