Speltips inför Örebro SK – IFK Norrköping 7/4: 1X2-tecken i rivalmötet

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2018

Rivalerna Örebro SK och IFK Norrköping gör upp om tre färska poäng på Behrn Arena i lördagens enda allsvenska match – och vi tror oss ha en aning om hur dessa kommer fördelas.

Premiärerna är avverkade och nu rullar Allsvenskan vidare och det är inte vilken match som helst som öppnar den andra omgången: Örebro mot Norrköping, inför ett välfyllt Behrn Arena.

Den i särklass minst sevärda av allsvenska premiärmatcher utgjorde ÖSK ena halvan utav, i bortamatchen mot GIF Sundsvall på ett snödränkt Norrporten Arena. Matchen slutade oavgjord, mållös, och kort sammanfattat kan slå fast att båda parter presterade lika usel fotboll. Å andra sidan – en pinne i en bortapremiär, det är fullt acceptabelt…

Premiären mot Brommapojkarna smakade mumma, läs: tre pinnar, för IFK Norrköpings del. Det är inte att förväxla med att maskineriet snurrade på helt friktionsfritt, men en trea är en trea och under perioder fick åskådarna på Östgötaporten ett smakprov på den inneboende potentialen i årets IFK.

2-1 vann man till slut med, efter att Kalle Holmberg hittat rätt från straffpunkten med cirka kvarten kvar att spela. Välförtjänt och premiärmatcher mot nykomlingar har, som säkert bekant, en tendens att vara tuffa.

Tar andra raka

Årets ÖSK känns… kallt. Truppen är på sin höjd medioker, även om kontraktet inte bör vara i överdrivet stor fara, och av premiären att döma är formen en bra bit från toppad. Utfallet av matchen, 0-0 borta mot ”Giffarna”, vi upprepar, acceptabelt – men i spelet fanns det oändligt mycket mer att önska.

Norrköping kommer till matchen med ett stort bortafölje och kan stärkas av det. Minskar känslan av att spela på bortaplan. Laget har stor potential och kan vara en uppstickare för titelracet, eller i alla fall striden om Europaplatserna.

Undertecknad är förtjust i deras offensiv, stärkt av Jordan Larsson, och på mittfältet har de plockat in oerhört intressanta Simon Thern. Klassförstärkning – om han bara kommer till sin rätt.

I Allsvenskan existerar inte enkla bortamatcher, men när vi får 2,15 x insatsen för att IFK ska vinna över ett tunt Örebro ser vi värdet i att syna dem. Spelbart ner till dubbla insatsen.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Norrköping vinner, rak tvåa
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 7/4
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: