Speltips inför Orlando City – Los Angeles Galaxy 25/5: Saknas Zlatan?

Simon Pålsson Publicerat: 23 maj 2019

Zlatan Ibrahimovic må vara avstängd för sitt LA Galaxy men trots det hoppas svensken få se sitt lag plocka poäng borta mot Orlando City i MLS.

Annons:

Den som skruvar på Strive runt 01-snåret natten till lördag kan bli besviken om man inte har koll på att Sverige bästa fotbollsspelare genom alla tider, Zlatan Ibrahimovic, alltså inte finns med i matchtruppen för Los Angeles Galaxy. 

Detta sedan den svenske anfallaren dragit på sig en två matcher lång avstängning på grund av våldsamt uppträdande på planen (har man hört den förut eller?) och med tanke på hur svag truppen är i övrigt kommer det såklart påverka laget negativt även i den här matchen. Med det sagt har LA Galaxy inlett säsongen lovande, även fall laget nu står på fyra raka förluster i Major League Soccer. Nu är det dags att vända den negativa trenden. 

Orlando City hade tre raka förluster innan laget plötsligt sprattlade till med en vinst senast. Dock mot bottenlaget FC Cincannati. Men det spelar i för sig ingen roll då poängen är lika värdefulla alldeles oavsett. Nani, som leder skytteligan internt med sina sju mål, hade stor show och kan hamna i fokus igen. Zlatan Ibrahimovic har gjort nio av sitt lags 18 mål (exakt hälften) så att han saknas råder det ingen tvekan om. 

Rakt spel på 1×2-marknaden

Förutom att inte Zlatan Ibrahimovic finns tillgänglig för Los Angeles Galaxy – ett spelartapp som vi egentligen inte ens behöver gå in på att försöka förklara betydelsen av än mer grundläggande – kommer inte heller Perry Kitchen eller Romain Alessandrini spela för gästerna. Det är ett par tapp som visserligen är mer lätthanterliga, men en ganska tunn trupp har inte råd med för många spelare borta. Det kan vara bra att ha i åtanke. 

Orlando City, ett lag som bland annat har spännande spelare som Nani och Robin Jansson (känd från AIK förra säsongen), har bara Carlos Ascues som osäkerhet namn inför den här matchen. Det är såklart en fördel att kunna ha en större del av sin trupp tillgänglig.

 Med det sagt har laget bara vunnit en av sina fem senaste matcher och trots 5-1 mot FC Cincinnati senast så var det en vinst mot ett av seriens klart svagaste lag. Det var ett olycksfall – i positiv bemärkelse – i arbetet snarare än början på en ny trend. 

LA Galaxy är ett helt okej defensivt lag och kommer nu, inte minst när Zlatan Ibrahimovic alltså inte är med, lägga stort krut på att få med sig poäng här. 

X (oavgjort) är ett spännande speltips till 4,00 gånger insatsen hos Betfair. 

Annons:   Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 450 kronor!
Regler & villkor gäller. Annons:

 

Speltips:

   
Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  01:00, lördag 25/5 
TV:    Matchen sänds inte på svensk tv. 
Stream:    strive logo

 

 
 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.
 

Statistik, jämför lagen:

 

   

 

Väntade startelvor: 

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.