Speltips inför Österrike – Moldavien 24/3: Måstematch på menyn

Spelbloggare Publicerat: 22 mars 2017

Kniven sitter hårt mot strupen för Österrike i VM-kvalet och det måste en vinst till när de tar emot ett klasserna sämre Moldavien på Ernst Happel Stadion i Wien. Löser de en sådan?

Grupp D är det europeiska VM-kvalets kanske mest spännande historia med jämnstarka länder som Irland, Serbien, Wales och Österrike som slåss om topp två-platserna, i synnerhet förstaplatsen.

I den där kvartetten är det Österrike som är mest illa ute. Trots täta fajter mot toppkonkurrenterna, har de inte kunnat lösa bra resultat och nu står de på så lite som fyra inspelade pinnar på fyra matcher, vilket kan jämföras med ettan Irlands tio.

Nu måste treorna ticka in för Österrike, helt enkelt…

Moldavien är, tillsammans med Georgien, gruppens slagpåsar – även om de ska kunna streta emot i enskilda matcher. Hittills har man skrapat ihop en poäng, vilket var mot den nämnda konkurrenten, och är med det sist i tabellen. Blir att spela för enskilda matcher, med resultaten och prestationerna i fokus.

Minusspelas – utan att tveka

Att Österrike bara fått ihop en pinne i matcherna mot Irland, Serbien och Wales är ingenting annat än ett rån. Givetvis ett svaghetstecken att inte leverera resultat i tajta matcher, men de har också haft en del oflyt. Det kan man inte sopa under mattan med…

Nu är det kniven mot strupen för ett Österrike med några riktiga klasspelare och förutom dem en ganska stabil grund. Marko Arnautovic och David Alaba är suveräna fotbollsspelare. Den förstnämnda kan uträtta stora saker – när han är på spelhumör.

Det är kanske låter tufft – men Moldavien är usla. I vissa delar, snudd på amatörmässiga. Bortsett från 1-1-krysset mot Georgien, har man förlorat mot Wales (0-4), Serbien (0-3) och Irland (1-3). Inte ens varit i närheten.

För de flesta länder hade det här varit en tuff bortamatch – Österrike i Wien. Inte ska väl då Moldavien ha någon chans att överhuvudtaget hålla det här tajt?

Här finns inte bara en toppchans till tre färska, livsviktiga poäng för Österrike, utan också att stärka målskillnaden. Tror de lyckas leverera.

Österrike -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två måls marginal – spelas till 1,72x utan att ens blinka. Oddset hittas hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Österrike -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 24/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: