Speltips inför Östersund – Hertha Berlin 28/9: Fortsätter sagan?

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

Östersund fortsätter ta Europa med storm och efter premiärsuccén i Europa League väntar Hertha Berlin, förra årets tyska tabellsexa, på ett fullpackat och kokande Jämtkraft Arena.

Vinnare av Svenska Cupen, till att skicka ut Galatasaray, Fola Esch och PAOK i Europa League-kvalet och sedan vinna borta över ukrainska Zorya i turneringens premiär. Gång efter annan överträffar Östersund sig själva – och vem vet när detta kan ta stopp? Klubben är på sätt och vis redan stora vinnare, men knappast mätta.

Alla matcher är förstås nyckelmatcher, men att leverera på hemmaplan är av extra stor betydelse. Om man ska kunna mäta krafterna med klubbar som just Hertha Berlin och Athletic Bilbao måste pinnarna trilla in på Jämtkraft Arena.

Hertha Berlin kryssade deras premiär, som spelades på hemmaplan, mot Athletic Bilbao, 0-0 – en mycket tajt historia. I och med tappet, som förvisso inte var jätteoväntat, är de pressade att lösa ett bra resultat – läs: vinna – mot ett Östersund, som på pappret har ett klart sämre material. Vi snackar trots allt om ett lag som blev tabellsexa i Bundesliga…

Plusspel på Östersund

Att Hertha Berlin är klasserna bättre – ja, det är tveklöst. Inte ens upp till diskussion om den saken. Men betyder det per automatik att de kommer vinna den här matchen? Det är jag inte lika säker på.

Östersunds resa i Europa är på alla sätt och vis osannolik och på Jämtkraft Arena har skrällarna radats upp en efter en. Dessutom vanns ju bortapremiären mot Zorya, så spelarna verkar ju uppenbarligen inte vara redo att sluta leverera.

En höstkväll i Östersund, inför en adrenalinpumpad publik och på en plastmatta. Det kan bli tufft det här för Hertha Berlin. Framförallt med det faktum att matchen spelas på konstgräs spelar in – något som tyskarna är ovana vid. Faktorn ska inte underskattas.

Varför släppa på ett vinnande koncept?

Östersund +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – plockas till 1,94 gånger degen hos klassiska Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Östersund +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 28/9
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: