Speltips inför Paderborn – Bayern München 6/2: Blir match av det hela?

Spelbloggare Publicerat: 6 februari 2018

Redan 18:30 är det tid för tysk cupfotboll från DFB Pokal. Göra upp ska Paderborn, huserandes i tredjedivisionen, och landets jätte i Bayern München. Trots de, på pappret, så stora skillnaderna tror vi inte att siffrorna kommer skjuta rakt upp i höjden här.

Vilket år från Paderbown! Från att med nöd och näppe överlevt i tredjedivisionen under fjolåret, till att nu vara etta 23 matcher in i kalaset. Allt tyder på att en av de två direktplatserna uppåt kommer plockas, när de skapat ett relativt bekvämt avstånd neråt redan.

Förutom det har stora kvalitéer visats upp i just DFB Pokal. St. Pauli, Bochum och Ingolstadt har alla skickats ut, alla redan under ordinarie speltid av matcherna. Det är ett mycket intressant projekt de har på gång, Paderborn…

Bayern München behöver egentligen ingen djupare introduktion. Klubben är totalt dominant i den tyska klubbfotbollen; har nästan 20 pinnar ner till närmsta konkurrent i Bundesliga, som de redan plockat hem fem år på raken. Därför: hårt fokus på cupen och det kommande Champions League-slutspelet.

Det är inte minsta tvekan om att Bayern ska inneha det stora favoritskapet. Det handlar ändå om Tysklands största och starkaste klubb under 2010-talet mot ett lag nere i tredjedivisionen.

Oddsen? På 1X2-marknaden: 22,75-9,50-1,14. Över att avancera vidare: 11,00-1,04.

Kan streta emot

Vi ställer oss dock lite tveksamma till om Paderborn ska ses helt utan chans. Med absolut största säkerhet är det förstås Bayern München som kommer stå som vinnare redan när 90 minuter är summerade – men utan att behöva kämpa för det? Mer tveksamt.

Rotation kommer det bli en hel del av från bortalaget. Nu har de lyxen att ha en fantastiskt bred trupp, där flera av bänkspelarna till och med kan tituleras vara på världsklassnivå. Deras aktier försvagas däremot en del, kontra från det hade varit om en helt ordinarie elva presenterats.

Innan RB Leipzig och Borussia Dortmund skickades ut ur cupen, ställdes Bayern mot ett annat lag från tredjedivisionen – Chemnitzer FC. Då vann de med hela fem mål mot noll, men att nämnas i det hela är att CFC är i botten av tabellen och Paderborn i toppen.

För Paderbornspelarna väntar årets match, inför hemmapubliken. De kommer vara benägna att med alla medel hålla det här tajt, att bjuda Bayern München på motstånd – något vi tror de kommer lyckas förhållandevis väl med.

Stabil tvåa? Sannolikt! Men när vi får nästan dubbla insatsen för Paderborn +2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter såvida de inte förlorar med större siffror än två mål – är det värt att testa lyckan.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Paderborn +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:30, tisdag 6/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: