Speltips inför Parma – Juventus 1/9: Ronaldo-time!

Spelbloggare Publicerat: 1 september 2018

Cristiano Ronaldo är fortfarande mållös i Juventuströjan och alla mer eller mindre bara väntar på att hans nolla ska spräckas. Blir fallet så i bortamötet med ett på sin höjd halvdant Parma?

Annons:

Såvida pinnarna trillar in är allt frid och fröjd, men det är klart att man fortfarande väntar på att stjärnförvärvet Cristiano Ronaldo ska explodera. Han är fortfarande mållös två matcher in i Serie A, trots att det allt som allt blivit fem mål framåt för Juventus. Sist, i 2-0-vinsten över Lazio, blev det en assist från hans sida.

Juventus står hur som helst på full pott, sex pinnar, och hoppas febrilt på att fallet ska vara detsamma efter den här matchen – och så väntas det också bli. Den raka tvåan hittas som bäst till 1,20 x insatsen.

Gäller är också att hålla formen intakt till årets Champions League-premiär som är strax över två veckor borta. Där väntar Valencia på Mestalla. Småklurig uppgift ändå.

Medan Juventus ska försvara deras titel i Serie A – ja, för åttonde året i följd – ska Parma bara se till att fixa kontraktet i den italienska förstadivisionen, som de är nykomlingar i och inte huserat i sedan spelåret 2014/15.

Av seriestarten finns mer att önska, det är tvivellöst. Hemma mot Udinese blev det ett 2-2-kryss i premiären, för att falla med knappa 0-1 borta mot den tippade bottenkonkurrenten SPAL senast.

Första struten – till 3,30

Ser Juventus som lika solklara favoriter som oddssättarna, varpå det finns ont om värdeluckor på de traditionella marknaderna. Då söker vi oss ut mot – målskyttemarknaden. Specifikt vem som blir första målskytt.

Och vem är i fokus – om inte just Cristiano Ronaldo?

Nu har Ronaldo fått tid att acklimatisera sig i Juventus och efter två mållösa matcher ska det väl lossna snart? Han har kommit till sina chanser och när det väl lossnar, kan ketchupeffekten vara nära till hands. Här väntar en passande motståndare i ett tunt Parma och då kan det bli att åka av.

Cristiano Ronaldo har alla chanser i världen att spräcka sin nolla och är absolut värd att testa som första målskytt i matchen till oddset 3,30, vilket erbjuds av William Hill. Där sticker de ut och är runt 30 punkter över de flesta andra bookies.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo första målet i matchen
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:30, lördag 1/9
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.