Speltips inför Parma – Lazio 21/10: Utropstecknet fortsätter överraska

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2018

Underskattas Parma på nytt? Är formen konserverad nu till efter uppehållet? När de tar emot Lazio på Stadio Ennio Tardini ser vi skrällpolletterna som värda att skicka in.

Annons:

Sinom tid kommer Parma med all säkerhet dala i tabellen och det är inte otänkbart att den resan skulle påbörjas redan nu såhär efter uppehållet, men av matcherna att döma är tendenserna fortsatt positiva.

De är kvar på den övre tabellhalvan, på plats nummer nio, och har vunnit fyra av deras fem senaste matcher. En av dessa kom i ett bortamöte med Inter – årets hittills största skräll och mest imponerande insats för deras del.

Vad som är värt att anmärka är att Parma är nykomlingar i serien och att deras spelarmaterial knappast sticker ut – i positiv bemärkelse. Av stark bottenkaraktär. Den, i deras mått mätt, massiva skörden innebär dock stort andrum inför framtiden och överlevnadschanserna ska därför ses som stora.

Lazio inledde årets Serie A-äventyr med två förluster, mot tippade toppkonkurrenter, för att sedermera ha hittat stilen och självförtroendet i spelet. Sedan september månad, sex Serie A-matcher, har fem slutat upp i fullpottare. Enda förlusten? I derbyt mot ärkerivalen Roma. Under samma period har det blivit en vinst och en förlust i Europa League.

Frånvarolistan är välfylld i Parma, prydd av spelare som Federico Dimarco och eventuellt Gervinho samt Alberto Grassi. Enda rapporterade avbräcket för Lazio är på Riza Durmisi.

Parma i toppslag

Spelare för spelare – enorma skillnader. Lazio hör hemma i toppskiktet av serien och för Parma kan vi väl vänta oss en reaktion på den fina starten? När det väl brakar samman, då kan mycket väl förlusterna radas upp som på löpande band.

Men det hela ska inte tas till överdrift och Parmas suveräna form måste ha en central roll i analysen av matchen; fyra av de fem senaste matcherna vunna. Inte en enda av årets åtta har heller förlorats med siffror större än uddamålet.

Lazio har inte imponerat fullt så stort och kan vara sårbara. Här, på bortaplan, har deras favoritskap överdrivits. Det är vi fullt övertygade om.

Parma +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – spelas till smakrika 1,83 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra – upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Parma +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 21/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.