Speltips inför Peru – Brasilien 22/6: Sista gruppspelsmatchen

Simon Pålsson Publicerat: 15 juni 2019

Risktagandet lär inte vara på några enorma nivåer när Peru och Brasilien avslutar gruppspelet i Copa America på lördagskvällen.

Annons:

Copa America är framme vid sin första riktigt intressanta fas när gruppspelet nu ska avgöras på alla håll. Efter två spelade omgångar sitter faktiskt värdnationen Brasilien i lite av en trängd position efter att ha misslyckats med att slå Venezuela senast.

Brasilien toppar gruppen med fyra poäng efter att också ha slagit Bolivia i premiären, men spelet har inte varit särskilt övertygande och det faktum att laget bara har fyra poäng gör att de kan bli förbikörda på slutet om det vill sig riktigt illa.

Peru behöver en vinst mot Brasilien för att då ta sig förbi i gruppens tabell. Parallellt spelar Venezuela mot Bolivia, en match som vi inte kan se med ett annat resultat än att laget går segrande ur striden, varpå Brasilien kan åka ut om det vill sig riktigt illa.

Brasilien måste därför ta mötet med Peru på absoluta allvar och det är vad vi förväntar oss. Peru är ett bra landslag som ser det här som ett skrälläge deluxe. Men det behövs en solid defensiv som grund för att överhuvudtaget kunna rubba Brasilien.

Frustrerat, tätt och försiktigt

Peru såg lite vassare ut mot Bolivia och tog då med sig tre poäng efter att ha vunnit med 3-1 alltså. Det lag som startade den matchen lär ha goda chanser att få starta även det här mötet, med spelare som Guerrero och Farfán på plan samtidigt. Det gör att det finns spelare som kan hota både gemensamt och var för sig.

Problematiken är lite en annan för det brasilianska landslaget, som dessutom inte har några skador eller avstängningar att rapportera om inför det avslutande mötet i gruppspelet. Det finns en osannolik bredd i det här laget och även fall Neymar inte finns med i turneringen på grund av sin fotskada är den offensiva arsenalen i Brasiliens landslag otrolig. Peru kan få det hett om öronen.

Men kom ihåg att Venezuela relativt enkelt kunde neutralisera Brasilien i en match där brassarna var ordentligt frustrerade. Nu måste Peru få med sig ett fint resultat och troligen är det defensiven som är nyckeln till en skräll. Därför tror vi på en återhållsam historia.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,63 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, lördag 22/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.