Speltips inför Peru – Brasilien 7/7: Final i Copa America

Simon Pålsson Publicerat: 7 juli 2019

Brasilien är solklara favoriter inför finalen i Copa America söndagen den 7 juli 2019. Det går inte att undgå att presentera ett intressant speltips här.

Annons:

En osedvanligt stor favorit inför en final – det är precis det vi har att göra med inför finalmötet mellan Brasilien och Peru i Copa America på söndagskvällen.

Brasilien har gått som tåget rakt igenom hela turneringen med vinst efter vinst, sånär som på krysset mot svårspelade Venezuela i gruppen. Att slå Argentina med sköna 2-0 i semifinalen var det yttersta beviset på att brassarna är här för att vinna. Märk väl att Brasilien dessutom är värdnation.

Peru då? Jo, laget snubblade sig ur gruppspelet som bästa trea och har därefter rest sig i slutspelet. Efter vinst mot Chile med hela 3-0 i semifinalen har laget oerhört mycket luft i lungorna, men räcker det för att skrälla mot Brasilien?

Daet var inte mer än två veckor sedan som dessa båda lag spelade mot varandra senast, då i gruppspelet. Brasilien fullkomligt körde över Peru med hela 5-0 i en match som Peru förmodligen vill glömma så snart det bara går. Revanschlustan lär vara på topp inför finalen, men visade inte gruppspelsmötet att det är lite för stor skillnad mellan lagen? I Copa America för två år sedan vann dock Peru i gruppspelet med 1-0. Det går med andra ord att slå brassarna.

Största finalfavoriten – någonsin?

Brasilien kom till turneringen med det som på pappret förmodligen var den minst näst starkaste truppen, möjligen lite svagare än den som Argentina hade med sig. Det där är alltid svårt att avgöra, men att Neymar inte kunde komma till spel efter en skada veckorna innan fick Argentinas landslag med Lionel Messi i spetsen att vässas till lite i ett relativt hänseende.

Inför den här finalen har Brasilien åter en stark grupp spelare med sig, med Willian som det enda kortet som inte kommer att spela. Detta efter en final. Filipe Luis kunde inte spela semifinalen och riskerar att missa igen. Det finns också en viss risk att varken Richarlison eller Fernandinho, båda hemmahörande i Premier League, spelar finalen.

Om det är lyxproblem som är ordet som gäller för brassarna är verkligheten minsann helt annorlunda för Peru, som inte har alls samma bredd i sin trupp. Med det sagt är den startelva som ställs på benen ofta stark och håller väl så goda nivåer för att hävda sig hyfsat i Copa America. Finalplatsen indikerar väl det om inte annat. Jeffersson Farfan är osäker till spel i finalen.

Peru åkte på rejält med däng mot Brasilien i gruppspelet och väntas nu få det svårt igen. Det känns osannolikt att laget ska kunna streta emot i finalen.

Brasilien -1,5 spelas till 2,01 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Brasilien -1,5
Odds:  2,01 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  22:00, söndag 7/7
TV:   tvsex logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.