Speltips inför Polen – Italien 14/10: Dubbelt upp!

Spelbloggare Publicerat: 14 oktober 2018

Dubbelt upp! Men hur? Vårt speltips inför det så heta mötet mellan Polen och Italien, som blir en av de matcher som summerar veckan, hittar ni bäst här, liksom oddsen och startelvorna.

Annons:

Ännu en höjdarmatch och det mellan två pressade fotbollsnationer. Här är trean det enda som räknas, det enda av betydelse. Åtminstone om man ska ha chansen att ta klivet vidare i UEFA Nations League.

Detta är av anledningen att båda parter förlorat respektive matcher mot Portugal, som med det står på full pott. Det omvända mötet dessa två emellan, i Bologna, slutade med delad pott, 1-1. Italienarna var det som fick in kvitteringsbaljan och det så sent som i den 78:e minuten.

Annars kämpar Italien fortsatt på med formen och för att komma på rätt spår. De har nu fem vinstfria matcher uppstagade samt bara en vinst på de tio senaste, vilken kom med uddamålet över Saudiarabien.

Under onsdagen spelade de en vänskapsbatalj mot Ukraina och den slutade 1-1 trots hemmaplan och ett massivt spelövertag.

Det var häromdagen som Polen spelade mot Portugal, på hemmaplan, och då förlorade med 2-3. Mittenperioden i matchen var en ren och skär mardröm när tre mål släpptes in mellan den 31:a och 52:a minuten.

Mål åt båda håll

Full fart framåt? Det kanske vore att ta i, men dörrarna kan enkelt öppnas upp när situationen utvecklats som såhär. Gillar därför möjligheterna för mål denna afton och så även oddsen på marknaderna.

Det omvända mötet slutade också med mål åt båda håll, 1-1. Matchen stod länge och vägde – och hade således kunnat sluta lite hur som helst, åt vilket håll som helst.

Polen hade enorma problem med Portugals offensiv senast, fastän de saknade Cristiano Ronaldo, och förlorade, som nämnt, med 2-3. Det var den tredje raka matchen där BLGM-spelet hittat in.

Italien har länge varit synonymt med ett tajt och effektivt försvarsspel, men kanske är det på tiden att omvärdera det? Sex av de sju senaste matcherna har innehållit mål åt båda håll. 1-1 har varit ett återkommande resultat, varför vi känner oss mer osäkra på överspelen denna afton.

Dubbla insatsen för att det blir mål åt båda håll köper vi utan att blinka. William Hill hittar ni det marknadsledande oddset hos.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, söndag 14/10
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.