Speltips inför Polen – Portugal 11/10: Vem vinner ”hörnmatchen”?

Spelbloggare Publicerat: 11 oktober 2018

Hörnorna hamnar i fokus i UEFA Nations League, när Polen tar emot Portugal på Silesían Stadium. Vem vinner den så kallade ”hörnmatchen”?

Annons:

När var landslagsuppehållen såhär spännande senast? Nations League har verkligen sett till att höja tempen under dessa; med rena tävlingsmatcher samt allt som står på spel.

Och vilken match vi har att vänta här! Polen mot Portugal. Två länder som inlett turneringen på lovande vis och för närvarande ser ut som de med starkast aktier i gruppen som även innehåller Italien.

Polens premiärmöte med nämnda ”Gli Azzurri” slutade oavgjord, 1-1 – och det var till och med nära att landa i en trea, om det inte vore för motståndarnas kvitteringsbalja från straffpunkten cirka kvarten från slutet. Insatsen kan man vara mycket tillfreds med, den var ett stort kliv framåt från sommarens VM-fiasko.

Ett ännu bättre utfall fick Portugal, emellertid på hemmaplan, mot Italien och vann då med knappa 1-0. Matchhjälte blev André Silva, som blivit pånyttfödd i sina nya klubbadress, Sevilla. Fjolåret var för hans del en rejäl missberäkning i AC Milan. Han kan komma att spela en nyckelroll även ikväll, i rådande målform.

Uppseendeväckande för Portugals del är att Cristiano Ronaldo på nytt lämnats utanför landslagssamlingen. Betydelsen av det kan inte underdrivas. I övrigt är Goncalo Guedes på skadelistan och sålunda utanför truppen.

Polen greppar taktpinnen?

Hörnorna, ja. Vem vinner ”hörnmatchen”?

Det är en marknad där spelbolagens åsikter är vitt skilda – så pass att återbetalningen på flera inriktade marknader passerat 100%. Det vill vi inte missa att utnyttja.

Vi ser Polen som favoriter på hörnfronten, knappa sådana. Spelmässigt kommer det bli jämnt, men i egenskap av hemmalag kommer polackerna sannolikt försöka sätta tonen och pressa ner till Portugal som dessutom saknar deras främste offensiva stjärna i Cristiano Ronaldo.

Hörnor brukar polackerna också skapa hyfsat med. Exempelvis blev det sex stycken borta mot Italien fastän matchen leddes under långa perioder.

Polen att skapa flest hörnor finns till 2,28 x insatsen hos Unibet och det blir matchens givna spelförslag.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Polen flest hörnor
Odds: 2,28 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, torsdag 11/10
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.