Speltips inför Porto – Juventus 22/2: Vem vinner ”hörnmatchen”?

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2017

Hörnlyckan testas inför onsdagens Champions League-höjdare mellan Porto och Juventus på Estádio do Dragão. Frågan vi ställer oss är; vilket lag vinner ”hörnmatchen”?

Hos Juventus kan vi räkna med en enorm revanschlusta till följd av förra året snöpliga avslut mot Bayern München i åttondelsfinalen med två sent insläppta mål, varav ena i 91:a minuten, och sedan förlust på övertid.

I övrigt är situationen densamma för Juventus, som dominerar den italienska klubbfotbollen – om än inte lika hårt som de senaste åren. Just nu står de stärkta med sju segrar uppradade efter varandra.

För Portos del är det desto mer spännande. De har inte lyckats vinna den inhemska serien på tre år, men nu är det tätt race mellan dem och Benfica i topp. En pinne skiljer dem åt och det är således upplagt för en rysare mellan två fantastiskt fina fotbollsklubbar. Inför den här fajten har Porto sex raka vinster. Perfekt tajming för att hitta formtoppen…

Hela truppen är intakt för Porto. Giorrgio Chiellini och Andrea Barzagli är osäkra kort för Juventus.

De vinner ”hörnmatchen”

”Hörnmatchen”, ja – vilket lag vinner den?

Spelbolagen är helt oense på den här fronten, med Unibet som sticker ut mest och menar att Juventus ska vara favoriter medan de flesta andra bookies menar tvärtom. Och där är det, i min bok, rätt uppenbart vilka oddssättare som slarvat och vilka inte.

Porto är delvis rentav underskattade här. De har en fantastisk hemmastyrka och har lyckats värja undan flera stora europeiska jättar de senaste åren. Taktpinnen ska alltid plockas och behållas. Räkna iskallt med att Porto kommer jaga resultat här.

Gästande Juventus är oerhört vassa, det ska vi inte sopa under mattan med, men kan tänkas spela rätt tillbakalutat här. I omställningsspelet finns det nämligen enorma kvalitéer och såvida krysset hålls, är det ett bra resultat att bevaka.

Tror med andra ord att Porto kommer vara den påtryckande parten här – och då är hörnorna också nära till hands.

Flest hörnor: Porto spelas till 2,17 x insatsen hos Unibet. Här räknar jag med att oddset kommer droppa, så avvakta inte för länge med spel.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest hörnor: Porto
Odds: 2,17 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/2
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: