Speltips inför Porto – Monaco 6/12: Seger är troligen allt som räknas

Simon Pålsson Publicerat: 6 december 2017

Dubbla degen är vad vårt speltips inför mötet mellan FC Porto och AS Monaco ger. Matchen spelas onsdagen den 6 december och lär bli en mycket öppen historia.

Den sista omgången i Champions Leagues gruppspelsfas innebär också en hel del spänning. Grupp G är inget undantag. Här är Besiktas klara gruppvinnare – aningen överraskande – medan Porto och RB Leipzig gör upp om den andra slutspelsplatsen. Båda lagen ligger på sju poäng nu och har chansen att ta sig vidare, men behöver förmodligen vinna i den sista matchen.

Porto ställs mot ett avsågat Monaco som varit gruppens och kanske hela turneringens stora besvikelse med två poäng på fem matcher. Porto har just nu två mål till godo på RB Leipzig och behöver troligen ta tre poäng och något mål extra i målskillnad för att känna sig säkra.

Monaco å sin sida har som bekant ingenting att spela för mer än sin heder, men lär trivas i en match där de kan ligga och lura, slå om och förhoppningsvis kontra in ett eller två mål.

Öppen matchbild att vänta

Porto har som sagt inte råd med ett poängtapp utan kommer gå stenhårt för vinsten här. Sergio Oliveria är den enda spelaren som missar matchen för hemmalagets del. I övrigt kan Porto sätta starkast möjliga startelva på planen.

Hos gästerna – som alltså inte har någonting att spela för – finns det flera tunga spelare som troligen inte kommer till spel. Stevan Jovetic, Gabriel Boschilia, Adama Traoré, Thomas Lemar och Andrea Raggi är alla osäkra till spel och frågan är om det finns någon anledning att ta risker med småskadade spelare? Youri Tielemans är hur som helst otillgänglig, det är vi säkra på. Det ska sägas att Monaco kan sätta en stark väldigt stark elva på benen ändå, inte minst i offensiven där skyttekungen Falcao väntas komma till spel.

Det borde bli galet öppet här och med så skickliga offensiva spelare i båda lagen kan det bli ett rejält målkalas.

Båda lagen göra mål spelas till fina 2,00 gånger såsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 6/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: