Speltips inför Portugal – Polen 20/11: Kallt möte

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2018

Grupp A/3 – Portugal, som redan är klar etta och därmed också finalspel, mot ett Polen som redan är klara för jumboplatsen och det stormar rejält om. Givet favoritspel här, va?

Annons:

Redan när Portugal förra veckan besökte Italien på San Siro i Milano, stod för en helgjuten försvars- och kämpainsats, lyckades de säkra gruppens förstaplats och kan sålunda slappna av helt inför den här fajten. Men visst vill de avsluta lika storartat som de inlett Nations League-äventyret?

Mer av en vänskapskaraktär är det dock över matchen. Det kan man inte komma ifrån. Polen är dessutom klara för jumboplatsen och kommer skickas ner i B-divisionen. Förbundskaptenen Jerzy Brzeczek, som klev in på posten efter sommarens världsmästerskap, är redan satt under hård press och helt otänkbart är det inte att han får sparken efter turneringen. Livlinorna blir allt färre.

Faktum är att Nations League öppnades med ett imponerande bortakryss mot Italien, men därefter har de i hemmamatchen mot desamma samt den mot just Portugal förlorats med uddamålen. Addera på det en 0-1-förlust hemma mot Tjeckien i torsdags – en vänskapsmatch som i stort präglades av ineffektivitet och slarv.

Portugal vinner – klart?

Eftersom matchen saknar större betydelse, kan den ses som lite mer oviss såhär på förhand. Men som situationen ser ut, formen hos respektive part, litar vi Portugal denna afton och tror att de kammar hem ännu en bekväm trea. Kanske också med större siffror?

Det som imponerar ännu mer med Portugals Nations League-sejour är att de kunnat skörda sådana resultat och framgångar även utan Cristiano Ronaldo. Flera andra som klivit fram, tagit plats och njuter av att ta plats i det vakuum som uppstår utan Juventusstjärnan.

Nu får man också mittbacken Pepe åter och han väntas ta plats i mittlåset. Stärker dem, såklart. Indisponibla är André Gomes, Bernardo Silva samt Mário Rui.

Polen har helt tappat det och förlusten senast mot Tjeckien underströk verkligen det faktumet. Nu har dessutom deras främste spelare i Robert Lewandowski lämnat samlingen med en skada – eller om man bara känner att han kan släppas på grund av matchens icke-betydelse.

Siffrorna kan enkelt skjuta i höjden här, känner vi. Spelet blir därför Portugal -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till oddset 2,75 hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Portugal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/11
TV:  spoartkanalen logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.