Speltips inför Portugal – Serbien 25/3: Inget lag vill förlora

Simon Pålsson Publicerat: 25 mars 2019

EM-kval mellan Portugal och Serbien med ett tillhörande speltips. Det går inte att klaga på måndagen den 25 mars, det är en sak som är väldigt säker.

Annons:

EM-kvalet är inne i sin första, heta, intensiva period med matcher varje kväll. Den som klagar på landslagsuppehållet kan å andra sidan ägna hela kvällar åt fin kvalfotboll och det finns utan tvekan en charm med det också.

Norge var väldigt nära att skrälla mot Spanien och ta en poäng, till exempel. Men här fokuserar vi på ett möte som saknar samma självklara favorit. I våra ögon är det här två fotbollsnationer som för närvarande står på ungefär samma ställe. Det är också rätt rimligt med tanke på förutsättningarna.

Portugal fick bara 0-0 hemma mot Ukraina i premiären av det här kvalspelet. Serbien däremot har bara spelat en träningsmatch – fina 1-1 mot Tyskland – och kliver in i kvalspelet nu. Trots att det är en taggad grupp spelare väntas laget prioritera en defensiv struktur framför att ta stora risker på offensiv planhalva.

På så sätt liknar lagen varandra som två lag som verkligen mår bäst av att ligga rätt i sina positioner och försöker vinna den vägen.

Målspel i EM-kvalet

Portugal hade äntligen med sig Cristiano Ronaldo i startelvan senast då portugisen, den spelare som enligt många är världens bästa åtminstone i sin position, nu är tillbaka i landslaget efter att ha missat de senaste landslagssamlingarna. Tidigare har han prioriterat semester framför att vara iväg med landslaget. Däremot blev det inga mål i comebacken senast mot Ukraina.

Serbien har det lite tyngre med sina skador och i deras fall kan det blir ett problem. Portugal saknar bara Bruno Fernandes, men hos bortalaget är ett par tunga pjäser troligen indisponibla. Det rör sig om Alesandar Kolarov, Nemanja Matic, Filip Kostic och Aleksandar Prijovic. Ett gäng spelare som svenskar tenderar att ha bra koll på. Med det sagt är startelvan som ställs på benen riktigt soännande ändå, om än utan ett par namn som hade kunnat ta plats.

Serbien må ha ett par starka offensiva kort och Portugal likaså. Trots det är det här två landslag som spelar sin fotboll betydligt mer kontrollerat än så. Det brukar resultera i ganska många få mål.

Under 2,5 mål spelas till 1,69 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor omsättningsfritt
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, måndag 25/3
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.