Speltips inför Preston – Stoke City 21/8: Onsdagsmatch

Simon Pålsson Publicerat: 21 augusti 2019

Det blir ett målspel inför onsdagens huvudmatch från Championship mellan Preston och Stoke City onsdagen den 21 augusti 2019.

Annons:

Det som har blivit det sändande svenska tv-bolagets huvudmatch i Championship på onsdagskvällen är lite förvånande nog mötet mellan Preston North End och Stoke City. Möjligen bottnar det här i någon slags övertygelse om att det finns ett stort intresse för Stoke City, annars ter det sig faktiskt ganska märkligt.

För sett till inledningen och de tre första omgångarna av säsongen är det här två lätt underpresterande lag som har fastnat i bottenskiktet redan nu. Det är åtminstone känslan.

Preston står på en vinst och två förluster, där vinsten kom på hemmaplan. Laget visar fortsatt sig mycket starka inför sin egen hemmapublik. Det ser ut att vara en trend som har överlevt även till den här säsongen.

Samtidigt har Stoke City en enda inspelad poäng hittills och ser direkt tama ut. Det känns som att glansdagarna är förbi sedan länge och nu brottas man rent av med att hitta en tydlig identitet igen. Tony Pulis, långa inkast och hånfulla flin mot Arsene Wenger räcker inte längre.

Annons:

Tunga skador i båda lagen

Preston har ett par tunga skador redan så här tidigt på säsongen. Josh Harrop, David Nugent och nu även Louis Moult står utanför matchtruppen inför matchen mot Stoke City. Samtidigt närmar sig Tom Bayliss sin första match för säsongen.

Med tanke på vilken svag inledning på den här säsongen som Stoke City har haft är det oroväckande att Nick Powell, en av lagets viktigaste mittfältare, nu dragit på sig en skada och inte spelar den här matchen. Vidare är Ryan Shawcross utanför matchtruppen med en skada. Han har inte spelat någon match hittills uner hösten. Bruno Martins Indi är också tveksam till spel.

Preston är ett urstarkt lag på hemmaplan. I fyra raka hemmamatcher har laget gjort minst tre mål. Det vittnar om det sätt som laget tar sig an sina matcher inför sin egen hemmapublik.

Därför ser vi framför oss en ny offensiv, öppen historia även på onsdagskvällen. Det öppnar för ett speltips på båda lagen göra mål till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, onsdag 21/8
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.