Speltips inför PSG – Nice 27/10: Levererar även utan Neymar?

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2017

Utan Neymar på planen och komna från ett tapp – är spelbolagens reaktion på dessa faktorer överdriven? Det handlar om Paris Saint-Germain mot Nice.

Tack vare Edison Cavani kom PSG undan med ett kryss, via 2-2, i ”Le Classique” mot Marseille. Trots uppförsbacke och att Neymar, som står i en uppmärksammad konflikt mot just Cavani, i den 85:e minuten visades ut kunde uruguayanen kvittera i den tredje stopptidsminuten och därmed hålla årets förlustnolla intakt.

Allt pekar på att PSG kommer ro hem Ligue 1 i lugn och ro, rentav dominant stil. Glappet ner till de jagande konkurrenterna är förvisso inte överdrivet stort ännu, men bör ökas på. Ska löjligt mycket till för huvudstadsklubben att förlora matcher i den här konkurrensen, med den här truppen.

Liksom Neymar är Thiago Motta odisponabel. Dani Alves och Thomas Meunier rapporteras vara osäkra för spel.

Och Nice – ja, vad sysslar de med? En Europa League-match inkluderad står de som orkeslösa när fyra förluster kommit efter varandra. Laget har visat en uppenbar brist på karaktär i matcherna och deras snitt om en pinne per match håller dem på ”fel” – baserat på deras självbild – tabellhalva. De spelade ju trots allt hem en Europaplats förra året…

Efter att ha missat den senaste matchen, ser det ut som att Mario Balotelli finns med i startelvadiskussionen medan Wesley Sneijder åter borde hålla för en startplats. Goda besked för Nice!

Överdriven reaktion

Så fort som Neymar visades ut mot Marseille, höjdes oddsen på PSG till denna batalj upp rejält – kanske lite för mycket, menar vi bestämt. Menar att det finns värde att tälja här, utan diskussion.

Särskilt på hemmaplan har PSG varit helt dominanta. Årets alla sex matcher, fem i serien och en i CL, har vunnits med minst två baljor och i den raden finns bland annat en 3-0-seger över Bayern München.

Det är klart att brassens icke vara påverkar, men framåt finns det trots allt stor klass. Kanske bara positivt att få lite vila med tanke på kommande uppgift i Champions League. Julian Draxler är inte vilken ersättare i topptrion som helst heller…

Nice är definitionen av iskalla. Kritiken kastas som spjut mot spelartruppen och ledarna, med all rätt. Fyra raka förluster och tio pinnar på tio matcher är förstås inte acceptabelt – och den nästan värsta käftsmällen kom nu senast; 1-2-förlust hemma mot Strasbourg.

Det här borde väl ändå sluta i en bekväm trea för serieledarna?

PSG -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med två mål – plockas till 1,85 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: PSG -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 27/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: