Speltips inför PSV – Tottenham 24/10: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 24 oktober 2018

Ett måstemöte ska utspelas mellan holländska PSV samt Tottenham Hotspur i en av två tidiga onsdagsmatcher från Champions League – och vi ska försöka mer än dubbla det investerade kapitalet.

Annons:

När två matcher är spelade står såväl PSV som Tottenham med nollor i poängkolumnen, medan Barcelona samt Inter kammat fullt. Gäller nu är kniven mot strupen – en vinst är ett måste för att skaka liv i slutspelsdrömmen. Om det inte räcker ända dit skulle åtminstone en tredjeplats betyda spel vidare i Europa League.

Att PSV skulle få stora problem i den här konkurrensen kan knappast komma som en chock. Desto mer hade däremot kunnat önskas av ”Spurs”, som i premiären tappade 1-0 till en 1-2-förlust mot Inter och därefter plockades ner av Barcelona med siffrorna 2-4.

Annars levererar Tottenham väl i Premier League. Formen vässas på alltmer och de är en del av den toppkvintetten med bra utsikter för titelstriden. Upp till serieledande Manchester City är avståndet på blott två pinnhål. Lördagens omstart i serien, efter ett kortare uppehåll, slutade i en trea – en 1-0-vinst borta över West Ham United.

PSV har varit fenomenala i den holländska serieupptakten; vunnit nio av nio matcher och kan stoltsera med en målskillnad om fantastiska 36-3. Kan de ta med den styrkan till det här måstemötet?

Enda avbräcket för holländarna är på Ryan Thomas, som inte spelat en enda minut under året. Gästerna har Dele Alli, Jan Vertonghen och eventuellt duon bestående av Danny Rose och Victor Wanyama indisponibla.

Bra betalt för ”Spurs”

Bortamatcher ute på den europeiska toppscenen är alltid tuffa och Tottenham kan vänta en match. Det räknar vi kallt med.

Men när vi får siffror runt, till och med strax över, dubbla insatsen för det raka spelet kan vi inte hålla fingrarna borta. Spelare för spelare är det  såklart stora skillnader och kryssrisken i matchen borde naturligtvis minska avsevärt i och med situationen som råder, där det kan börja gamblas åt båda håll om vi har lika på tavlan en bit in i andra halvlek.

Tottenham visar dessutom prov på stark form; har vunnit fyra raka seriematcher och nu senast i en tuff historia borta på London Stadium, i derbyt mot West Ham. Erik Lamela stod för matchens enda fullträff och han rentav spottar in mål för närvarande. Potentiell hjälte även här?

Ohmbet är det som erbjuder bäst odds för den raka tvåan – 2,01. Det klipper vi till på direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 500 kr bonus + 100 kr freebet!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 18:55, onsdag 24/10
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.